Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulpet-ex

Oceńcie jadłospis

Polecane posty

Gość Pulpet-ex
Tak, codziennie to samo o tej samej porze. Taki święty rytuał ;). Za mało kcal? Boszsz, Borsuk, Ty chcesz żeby kobieta szamała tyle, co robotnik na budowie? Sa dni, gdy apetytu nie ma się wcale. Stres, hormony, itd. Wmuszać jak w przedszkolaka :D?

Borsuk chudne kilogram tygodniowo. Twoim zdaniem co powinnam jeszcze jesc? Nie wiem jak dobrac skladniki tak aby miec wszystko co dziennie trzeba.

Naked a ten czas mamyyy20? mamaaa20 jedz w kazdym posilku bialko, tluszcze i weglowodany :) ... przy czym bialko ... KONIECZNIE ;) Niektore Twoje posilki sa ... niepelne. No i za szybko chdniesz = za malo kcal wcinasz.

Ze tez mamaa musiala napisac ..:P ( Mamciu, nie bierz nic personalnie..poki co wykorzystuj Borsuka ;) )

Dobra,dobra madre glowy,moze napiszcie mi teraz co powinnam jesc,bo ja nie wiem juz sama! Myslalam,ze warzywa+ piers kurczaka to zgrany duet:( 😭

Moze byc, ale dorzucaj do wszystkiego tluszcze :) - oliwa z oliwek - wszelkiego rodzaju orzechy Problem w tym, ze nie liczysz kalorii. Ja pedze ... @ Naked ... nie lubisz jak ktos Tobie przeszkadza? Podczas jakich czynnosci zachowujesz szczegolna ostroznosc?

Borsuku, nie ma co pisac o tym i o tamtym...nikt nie powiedzial, ze ja bede Tobie odpowiadac. :)

Ojj Pomaranczki - moje ziomy :D Przykro mi tylko, ze sam nie doszedles do takiego wnioskow :(

Zawsze na dowod mozesz zrobic sobie fote jak dochodzisz sam...do pracy, tudziez do sklepu i sie pochwalic jakis ambitny :D No nie pisz, ze spac idzesz... :P