Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel irlandia

Mam problem z Landlordka w Irlandii

Polecane posty

Gość pawel irlandia

nie zaplacilem za rent jeden raz w terminie,dalem po kilku dniach,ale landlordka powiedziala ze bede mial problemy za to spoznienie,prosilem ja zeby wstrzymala sie z jakimikolwiek ruchami,zgodzila sie ale kazala mi przychodzic do siebie do domu co 1-2 tygodnie i sprzatac jej caly dom,wyglada to upokarzajaco ona sobie siedzi lezy na kanapie a ja musze sprzatac,czasem nawet mowi zebym cos do picia jej przyniosl,okropne,ostatnio to wogole przegiela kazala mi czyscic na kolanach podloge bo mop wyrzucila i dopiero kupi nowy,postraszyla znowu mnie coz musialem to zrobic ale czulem sie okropnie robiac to jeszcze na dodatek czasem przechodzila pewnie specjalnie,jak czyscilem jej ten floor.powiedziala ze od nastepnego miesiaca moze mi nawet placic za te sprzatanie,co robic?troche sie jej boje

Gość zart????nie wieze ze sa takie
zart????nie wieze ze sa takie debile,

Gość ale superrrrr
dawno sie tak nie usmialam :) gratuluje

Gość pawel irlandia
nie obrazaj mnie ok?to nie jest zart,nie rob sobie jaj z czyjegos problemu

Gość pewnie ze zart
i w dodatku marny poziom owego zartu :O

Gość pawel irlandia
widze ze kolejna osoba sie smieje...wielkie dzieki

Gość muskamus
sluchaj jesli to nie zart to mozesz to zglosic na garde:) w irlandii cos takiego juz kwalifikuje sie na molestowanie ( mowie powaznie). glupio, ze sie na to zgodziles. ja na Twoim miejscu szybko byl to zglosila a potem poszukala innego mieszkania.

Gość dublin_lady
treshold.ie tam zgłasza się takie przypadki. 1.jest to nielegalne z punktu widzenia obowiązujących w IE praw wynajmowania lokali, 2.jest to niezgodne z prawami człowieka powodzenia a po całej sprawie (jestem pewna, że z pomocą treshold ta pani sama będzie sobie sprzątać kąty a jeszcze prosić będzie aby mogła gratis "przejechać twoje floory":) radzę zmienić dom i landlordkę trzymam kciuki