Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xarix4321

Problemy z głową

Polecane posty

Gość Xarix4321

Mam wielki problem, otóż od roku często zdarzają się mi zawroty głowy . Jest to uczucie jak bym był pijany, czasem bardzo czasem mniej. Mam wrażenie jak bym był cały czas pod wpływem alkoholu. Bywa to czasem tak silne że aż się boję aby nie zasłabnąć. Boję się że to coś poważnego. Może ktoś powiedzieć czym to może być spowodowane ?

Gość rzuc tego pasozyta
moze byc milion powodow, idz do neurologa 🖐️

Gość pierdziel to
ciach i każdego czeka piach, co za różnica prędzej czy później, jak umrzesz młodo przynajmniej nie będziesz starym grzybem srającym pod siebie z którym jego dzieci muszą się uganiać

Gość Xarix4321
Dobra, ale ja nie chce umrzeć miejąc 16 lat, ok :D ? Jest pewna dziewczyna dla której warto żyć

Gość rzuc tego pasozyta
a byłeś z tym u lekarza, dzieciaku :O na forum chcesz zeby cie wyleczyli? :O moze to tylko krzywy kręgosłup ale może i guz mózgu, nie wiesz tego. albo niedobór wapnia. idź do neurologa od razu najlepiej.

Gość rzuc tego pasozyta
i nie "miejąc" a "mając". lepiej się weź do nauki :O jak masz 16 lat, to jeszcze dojrzewasz, takie rzeczy mogą się dziać.

Gość pierdziel to
19:36 [zgłoś do usunięcia] Xarix4321 Dobra, ale ja nie chce umrzeć miejąc 16 lat, ok ? Jest pewna dziewczyna dla której warto żyć Zapewniam cię że nie warto, prędzej czy później puści się z innym, ale co ty w tym wieku możesz o tym wiedzieć... kobiety to dziwki! zapamiętaj moje słowa!

Gość Xarix4321
nie obchodzą mnie teraz błędy ortograficzne, jeśli to było by przed dojrzewanie to nie miał bym tego na okrągło przez rok prawda ? Nie, nie myślę że na forum mnie wyleczą, chcę się tylko dowiedzieć. A co do lekarza, jutro mam wizytę. Spytać nie zaszkodzi, a może ktoś też ma taki problem i te wiadomości mu się przydadzą.

Gość masz coś z błędnikiem
rówmowagi,do wyleczenia,jesteś jeszcze młodym

Gość masz coś z błędnikiem
rownowagi ach te literówki:O

Gość rzuc tego pasozyta
a powinny cie bledy obchodzic, moj drogi, o ile nie chcesz byc uwazany za matoła 🖐️ i tak, dojrzewa się parę lat, a nie 5 minut 🖐️ chociaż to raczej dziewczyny mają z tym większy problem, bo są większe wahania hormonów.

Gość Xarix4321
Dobrze, ale jakoś nie spotkałem się ze stwierdzeniem że coś takiego to normalny skutek dojrzewania, na razie wolał bym się od was czegoś dowiedzieć na ten temat a nie na temat ortografii. Wszystkim dziękuję za pomoc i liczę na kolejne rady.

Gość rzuc tego pasozyta
no to ci napisałam co może być powodem: krzywy kręgosłup, guz mózgu, hipokalcemia. to są najbardziej oczywiste. również przy zatruciach mogą być zawroty głowy, może być milion powodów. trzeba zrobić TK głowy żeby wykluczyć urazy i guzy, i to pewnie będzie pierwsze badanie na które zostaniesz skierowany, także RTG odcinka szyjnego kręgosłupa pewnie zleci.