Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nieroba i leseraaaaa25

Jak zmobilizowac faceta do pracy w domu.

Polecane posty

Nie dawno przeprowadzilsimy sie do nowego mieszkania. Mieszkanie wymaga remontu i duzo pracy.Ja obecnie siedze w domu z malym dzieckiem i w ciagu dnia zawsze cos w domu zrobie.A moj facet jagby nie widzial tego balaganu.Podczas przeprowadzki poszly 2 szyby w drzwiach nie moe ich zmienic.Przez tydzien prosilam sie o zawieszenie karniszy.O wszsystko musze sie prosic bo sam nic nie zrobi.Juz nie wiem co mam nim zrobic?Coraz czesciej mysle zeby pogonic go z domu bo tak dalej byc nie moze.No rozumiem ze pracuje ale o 15 jest juz w domu.I zawsze popoludniu cos moze zrobic ale mu sie nie chce.

Gość zonajednegomeza
1. zrob cos sama......a potem powtarzaj ze nie potrzebujesz jego pomocy przez jakis czas albo za kazdym razem gdy czegos nie chce mu sie zrobic.... 2. popros jakiegos faceta (ekipe) do zrobienia czegos czego on nie zrobil a mu sie nie chcialo i zaplac........... 3. pokaz mu ze jestes samodzielna.....ZAGRAJ NA JEGO "MESKOSCI"....zobaczysz jaki dla niego to bedzie policzek:D u mnie zawsze dziala..

To ze robie sama na niego nie dziala.Bo on sie cieszy ze juz nie musi robic.Ja go wyjebie z domu.Tak byc nie bedzie.

Gość Nie ugotuj mu obiadu
Raz i drugi