Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhjnbbjmbhkhjk

SPOSÓB NA WARIATÓW

Polecane posty

Gość gjhjnbbjmbhkhjk

tak sobie czytam rózne posty od dłuzszego zcasu, i widzie ze duzo ludzi ma problem z wariatami, najczesciej byłymi partnerami, którym odwala, nekają nas, nie dają sposkoju , sledza itp. podajmy tu jakies sposoby na tych swirów zeby sie od nas odczepilli ZAPRASZAM

Gość Jwpaw
Moj toksyczny byly mnie neka, nic nie trafia do niego jest zawziety i uparty i stwierdzil ze kocha mnie nad zycie i nigdy nie da odejsc:(nie boi sie nikogo, ma tupet nachodzic mnie i wydzwaniac do drzwi,raz jest nerwowy i agresywny a raz placze i jest normalny , nie wiem jak sie go pozbyc narazie ustalilam ze spotkam sie z nim po kolezensku za mc i pogadamy normalnie,nie bylo innego sposobu a mialam dosc codziennych wizyt,balam z domu wyjsc ech mam nadzieje ze ochlonie i zrozumie ze go nie chce

Gość ala ma kota a kot ma wszy
Powiedzieć od razu, że to koniec a nie, że zostańmy przyjaciółmi czy musze to przemyśleć

Gość ojojojojoj
-nie reagowac na zaczepki -olac totalnie wariata -wykasowac wszelkie numery telefnow, maile -jesli jest mozliwosc podzielic mieszkanie, dom, -w razie nieskutecznosci :policja, sad -cieszyc sie zyciem , mimo wariata z przeszlosc

Gość everyvery
a mnie neka wcale nie moj były tylko znajomy, to jest kolrga mojego meza, szanatazuje mnie ze powie moje mezowi ze sie puszczam, mi mowi to samo o moim mezu. boje sie powiedziec o tym mojejmu mezowi

Gość ojojojojoj
szantaz jest karalny.Mozesz zalozyc pozew z powodztwa cywilnego.Poza tym ,ten ktos chce splamic twoje dobre imie.Nie wiem ile jest tym prawdy tzn. czy zdrada faktycznie jest. Jesli jestes czysta, masz swiadkow na szantaz-powedz, ze zamierzasz zalozyc sprawe sadowa.Powinno poskutkowac.Szantazysci tacy to cieniasy. Maz powinien wiedzec , po co masz sie sama meczyc z wariatem.

Gość Jwpaw
Wiem ze powinnam uciac to odrazu ale bylam na skraju zalamania nerwowego i chcialam juz tylko zeby przestal wystawac mi pod domem:(

Gość htrhythhythy
up

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
najprostszy sposób to nagłośnic sprawe dzwoniąc do lokalnej gazety z prośbą o interwencje,po czymś takim facet ze wstydu z domu nie wyjdzie

Gość htrhythhythy
nie sadze niektorzy faceci nie maja wstydu tzn tego poczucia wstydu jak moj były ;/

Gość nonocunienka
a bezczynnosc zniechęci takiego wariata??jezeli próbuje od dłuzszego czasu i widzi ze nic z tego.ja kompletnie nie reaguje, nie odpisuje, nie odbieram, nie patrze i wogóle. normalny by zrezygnowała, ale ze świrem jak to jest.juz 3 lata mnie nęka

Gość widoczny dla innych
inni maja tez problem z wasami:D

Gość widoczny dla innych
[zgłoś do usunięcia] uczulona na głupotę trzeba uważać, bo nie wiadomo kiedy wariat żartuje no to po dzisiejszym wystepie Ostrej strach sie bac :O