Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna_2163

Mąż nie zwraca uwagi na moje uczucia po seksie

Polecane posty

Mój mąż po seksie odwraca się i idze spać czasami myślę żeby go zdradzić i się przekonać czy wszyscy faceci są tacy sami. Jak to możliwe że ciągle on jest zmęczony?

Gość spróbuj
kochać się za dnia - wtedy zobaczysz jak zachowa się po udanym seksie. Przyznam się że wieczorem też zdarza mi się zasnąć po.

Gość Bzzzykacz
A jeszcze lepiej rano :-)

Tak najpierw mówi że było wspaniale a potem się odkręca i idzie spać. A w dzień też prubowałam i robił to ze mną jakby musiał jakby miał kogoś na boku.

Sama nie wiem kiedy się go pytam czy ma kogoś unika odpowiedzi ale boję się go sprawdzić. Czuje że ożenił się ze mną bo musiał chociaż go o to nie prosiłam. Zreszto sama nie wiem.

Gość a co se bedziesz zalowac
zdradz dziada nawet sie nie zastanawiaj ja mojego zdradzam notorycznie i dobrze mi z tym:P

Gość mkjhguv
jestem w zwiazku z facetem juz 6 lat... i zycie seksualne jest tak nudne i monotonne, po stosunku, takze od razu zasypia... wiec.. hehe zaczelam go zdradzac... wyjechalam za granice do pracy na pare miesiecy i znalazlam tutaj sobie wspanialego kochanka, w koncu odzylam i czuje sie szczesliwa.. a seks jest wspanialy..;)