Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka23

nadmierne pocenie sie

Polecane posty

Gość emilka23

witam wszystkich mam straszny problem strasznie sie poce pod pachami co załoze bluzke od razu mam wielkie mokre plamy uzywałam wiele srodków przez jakis czas pomógł mi troche antidral ale po jakims czasie przestał działac wiec zrobiłam przerwe nie uzywałam go przez pare miesiecy po czym znowu sie smarowałam i nic to jest straszne az mi leci po całej rece kropla potu bardzo sie tego wstydze pomozcie prosze

Gość Margot9022
Zrób morfologię, zbadaj tarczycę, może to hormony.

Gość emilka23
a jezeli to hormony to co mam zrobbic

Gość Margot9022
Nie wiem, na pewno lekarz internista znajdzie na to sposób. poproś o skierowanie na morfologię, TSH. Jeśli masz coś z tarczycą, na pewno będziesz musiała iść do endokrynologa, który przepisze Ci odpowiednie leki. Czy masz jeszcze z czymś problemy?

Gość emilka23
problemow to mam duzo wiele chorób skórnych takich jak np łupiez pstry po wypiciu alkoholu na grubi dzien boli mnie watroba mam równiez problemy z zoładkiem

Gość Margot9022
Byłaś już z tym u lekarza?

Gość emilka23
nie mieszkam w małym miscie gdzie nie mam wielkiego wyboru lekarzy a z doswiadczenia wiem ze oni mi nie pomoga ja po głupie skierowanie na przeswietlenie musiałąm chodzic przez prawie roku czasu bo wielu lekarzach nikt niechciał mi dac

Gość Margot9022
Rozumiem. Z tego co wiem, morfologia to koszt ok 10 zl bez skierowania oczywiście, nie wiem jak TSH. Spróbuj jednak umówić się na wizytę. Może to coś błahego a przekonasz się, jak cudownie jest żyć nie pocąc się :) Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość emilka23
dzieki wielki pozdrawiam