Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeehhhhhhja

Mój chłopak chce żebym miała taką fryzurę jak jego matka!

Polecane posty

Gość heeehhhhhhja

Czy to nie dziwne? Mi się aż tak nie podoba jej fryzura - włosy do ramion, farbowane i lekko podkręcane z grzywką. Ja mam zwykłe długie włosy, bez grzywki (nie lubię). Mój chłopak twierdzi że bym fajnie wyglądała w takiej fryzurze jak jego mama, powiedział to PRZY NIEJ, a ona mu przyznała rację :o Powiedziała, że mnie umówi ze swoim fryzjerem :o Jak mam odmówić, żeby jej nie urazić?

Gość Dupa Dupa Panie Paździoch
Powiedz że źle się czujesz w krókich włosach i z grzywką bo kiedyś tak miałaś i źle było

powiedz mu żeby ożenił się z mamą...boshe jak ja nie cierpię maminsynków!!!

Gość ojejku co za problem?
po pierwsze maminsynek, po drugie nie obchodzi go Twoje zdanie, po trzecie powiedz jej, ze mialas juz kiedys podobna fryzure i lepiej sie czujesz w tej, ktora masz teraz dlateo podziekuj za rade ale odmow, po czwarte zostaw go i znajdz sobie innego faceta, dla ktorego Ty bedziesz najwazniejsza a nie mamunia :)

Gość heeehhhhhhja
Głównie chodzi mi o tą grzywkę :o Po prostu się w niej nie widzę Bardzo lubię też swoje długie włosy :) Powiedziałam jej grzecznie, że w grzywce nie jest mi do twarzy, a on na to - no co ty? ślicznie ci będzie! :o

Gość Dzoanaaa
Zaczyna sie od fryzury. Pozniej jeszcze to i tamto bedziesz musiała robić jak ona. Uciekaj.

Freud miałby na ten temat dużo do powiedzenia ;). Może się z czasem rozejdzie po kościach.

Gość heeehhhhhhja
Już któryś raz mi podpadł, choć na co dzień jest super, ale jego mamusia :o Ja się z nim na początku umawiałam na randki, to dzwoniła do niego nawet po 2-3 razy! A randki trwały raptem po 3-5 godzin :o Najgorsze, że nie mam aż takiego wzięcia, on się jedyny trafił na poziomie, odpowiada mi wyglądem i charakterem raczej też. Jest we mnie wpatrzony jak w obrazek, ale chyba w mamusię bardziej :o Boję się, że jest jedynym facetem, jakiego będę w życiu mieć więc nie chcę z nim pochopnie zrywać z tego powodu.

Gość 67889000
Nie musisz od razu zrywać, ale naucz swojego faceta (i jego mamusię), że masz swoje zdanie i nie odpuścisz. Jeśli od początku będziesz uległa, to jestes na straconej pozycji. Tak więc bądź asertywna, powiedz, że lubisz swoją fryzurę i nie chcesz jej zmieniać, ale dziękujesz za sugestię ;) Będzie grzecznie, a i tak postawisz na swoim :)