Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotliwy

pomożcie proszę!!będę cholernie wdzięczny!!!

Polecane posty

Gość kłopotliwy

mam bardzo zaawansowany trądzik.. do dermatologa chodzę co meisiac przepisuje mi bardzo wiele drogich lekow i nic nie pomaga..zineryt zupelnie na mnei nei dziala... prosze poradzcie mi jakis dobry lek.. czy to masc czy tabletki ale cos naprawde mocnego ..strasznei mi przeszkadza to;(( chciałbym juz wyleczyć sie raz a dobrze , błagam pomożcie!bede wdzieczny!!!

Gość Pafnuca
Kiedys dziewczyny zaczęły temat, że moze to wynik gronkowca w organiźmie. Ale pisały też, ze mnóstwo kasy wydały na leki, antybiotyki, wyniszczyły sobie organizm i natknęły się na taki specyfik jak LIŚĆ OLIWNY. To sproszkowany liśc oliwny w kapsułkach- poczytaj na sieci. I ponoć pomaga:) Ja dorzuciłabym jeszcze wit. B complex, ale nie w tabletkach a w postaci naturalnej... moze w tabletkach drożdże. A na zewnątrz to okłady z ziół- maści czasami sa zbyt inwazyjne- z nagietka, szałwi itp. I nie myj twarzy zwykły mydłem a jakimś żelem do skóry trądzikowej lub alergicznej. Powodzenia.

Gość kiniakiniakinia022
masc cynkowa pomaga goic-polecam.2dni smarowania i przwie znika syf.

Gość tylko picie moczu
To jedyne rozsądne rozwiązanie na twoje problemy. Z tym, że mocz musi być świeży i maksymalnie ciepły.