Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna ach to ty

moj chlopak nic mi nie kupil na dzien kobiet

Polecane posty

Gość Wiosna ach to ty

Jeszcze w lutym mowil ze wie co mi kupi itd. a potem dotal wyplate i czesc pieniedzy oddal mamie na wegiel i dal tez bratu na szkole a mi powiedzial ze nie mamy w tym miesiacu kasy na ciuchy itp. :P smutno mi

Gość Dzoanaaa
Chociaz drobiazg, ale powinien kupić. Olał Cię po rpostu. Mi byłoby przykro.

Gość Wiosna ach to ty
tak mam pretensje, nawet kwita za 5 zl nie dostalam, a jaego mama ma pieniadze(oboje rodzice jego pracuja)

Gość bgfvcwio
wiadomo chciałoby się by ten nasz facet okazał to jakoś choćby małe pudełeczko czekoladek po prostu ten gest z jego strony jest taki przyjemny... a w zyciu piękne są tylko chwile tylko czemu wciąż ich mniej i mniej? sami się czasem odzieramy z tego co fajne a życie leci... ucieka...

Gość Wiosna ach to ty
mial tez isc na kurs ale nie poszedl bo dal bratu na szkole (daje mu co miesiac na jakies glupie prywatne studia na jakis marketin czy pedagogike)

Gość Wiosna ach to ty
pisze o tym dzisaja bo wczesniej sie nie widzielismy ja mialam wyjazd sluzbowy poprostu dzisaj jestem rozzalona i tyle, przykro mi

Gość oj coś mi się wyydaje
że się czepiasz. Wyluzuj. Chlopak pomaga mamie, bratu, a ty się czepiasz nie wiadomo czego:)

a mi powiedzial ze nie mamy w tym miesiacu kasy na ciuchy itp omg, a co Ty masz do jego kasy ?! zarabiasz, pracujesz to się sama ubieraj!! szoook

Gość Wiosna ach to ty
kase tak jakby mamy wspolna, zbieramy na pewien cel i to co o ciuchach powiedzial to znaczy ze nic nie kupimy w tym miesiacu, niewazne czy za jego czy za moje. A w tym miesiacu on wydal juz kase na pomoc i to co nam z wyplat zostalo to jest odlozone.

Gość Wiosna ach to ty
poprostu ja wtym miesiacu juz nie ma pieniedzy na przyjemnosci, mam tylko na dojzdy do pracy, czyli w pewnym sensie ja tez wspieram jego brata nieroba

Wiosna ach to ty kase tak jakby mamy wspolna, zbieramy na pewien cel i to co o ciuchach powiedzial to znaczy ze nic nie kupimy w tym miesiacu, niewazne czy za jego czy za moje. A w tym miesiacu on wydal juz kase na pomoc i to co nam z wyplat zostalo to jest odlozone. To moze oddzielcie sie pieniedzmi, kazdy niech zbiera na swoja "KUPKĘ" Coraz bardziej mi cie szkoda, nie dostals tulipanka na dzien kobiet i nie masz juz pieniedzy na swoje ciuchy.

Gość 67889000
Czemu czepiacie się autorki, a nie brata jej faceta, który powinien sobie sam zarobic na stuida?? :O

Gość telegrafista
pocieszające jest to stop ze gdyby mama stop miała ogrzewanie na gaz stop Twój chłopak musiałby oddac wiecej pieniedzy stop wtedy nawet nie starczyłoby na szkołe dla brata stop

Gość Wiosna ach to ty
jego rodzice nie maja problemu z pienedzmi, mama jego jest glowna ksiegowa w dobrej firmie i ma dobre pieniadze sama zawsze mowi ze dobrze zarabia, jego tata tez dobrze zarabia, gdyby mieliby ogrzewanie na gaz to rachunek bylby autamatycznie zaplacony bo wszytkie rachunki placa przez neta . oni poprostu nie chca wydawac pieniedzy wola jak ktos inny im cos kupi ,zaplaci, tesciowa im wyremontowala druga lazienke i kupila nowe meble do salonu i sypialni itd.

Gość Wiosna ach to ty
ostanio jego mam mowila ze ma wesele i musi wydac 1000 zl na co moj chlopak powiedzial ze da jej te pieniadze a on zarabia niewiele ponad tysiac:(