Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka20

Kto jest szczęśliwy w związku?

Polecane posty

Gość agatka20

Wszyscy tylko narzekają. Ale czy naprawdę jest tak źle? Założę się, że znajdzie się ktoś, kto jest megazakochany i przeszczęśliwy :) POKAŻCIE SIĘ!! :):):)

Gość aicja9088
Bo ludzie czasami zapominają co jest najważniejsze i dlatego narzekają...Ja z moim mężczyzną tez razem sporo przeszliśmy,nie zawsze jest różowo i nie zawsze się idealnie dogadujemy ale strasznie mocno się kochamy i to jest najważniejsze tylko nie wolno popadać w rutyne a trzeba ciągle na nowo się odkrywać i przypominać sobie co spowodowało że akurat zdecydowałam ię na życie z tą osobą i dlaczego ona jest tak ważna w moim życiu;)

jaa, zgłaszam się... mimo wcześniejszych wątpliwości i przejściowych kłopotów moge stwierdzić, że jestem szczęśliwa :D

Gość agatka20
Dokładnie tak :) Bardzo mądrze :)

Gość agatka20
Czy tylko my trzy jesteśmy szczęśliwe ;>?

Gość kajugaju
me too...z cala odlegloscia ....wszystkimi niedogodnosciami, wadami, fochami...szczesliwa jak cholera...moja przyjaciolka powiedziala bardzo madra rzecz: "milosc sama w sobie jest wspaniala, tylko ludzie robia wszystko by ja skomplikowac i uczynic mniej fajna" :):) pozdrowionka dla wszystkich sczesliwych:):)

Gość aicja9088
Bardzo mądrze bo nie szczęśliwym może być ten kto nigdy nie zaznał miłości...a Ci co mają swoje drugie połówki i potrafia tylko narzekac nie potrafią docenić tego co mają i obudzą się po fakcie z myślą jak wiele stracili tracąc tą jedyną ukochana osobe...

Gość ludwik 28 gdansk
przedwczoraj moja dziewczyna została pochowana a ja ...nic nie czuję

Gość aicja9088
Przykro mi wierze w to że człowiek jest w stanie znaleźc w sobie na tyle sił żeby poradzic sobie nawet w tak trudnych sytuacjach chodx naprawde wiem że to nie jest proste

Gość kajugaju
szkoda, ze tak rzadko zastanawiamy sie nad tym ile mamy, a rozwodzimy sie nad tym czego nam brak......gdyby mentalnosc ludzka sie zmienila podejrzewam,ze wpisow byloby wiecej...:):)

Gość kajugaju
ludwik 28 nie przezylam nigdy czegos takiego i nawet nie potrafie powiedziec, ze podejrzewam co czujesz...ale sproboj byc silnym, zyc dla siebie i dla niej.....

Gość dziś chyba jestem
ale to się zmienia zależnie od tego co się dzieje