Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka8878

Rak a chłopak

Polecane posty

Gość malutka8878

Podejrzewam u siebie straszną chorobę. Mam książkowe wręcz objawy i możliwość genetycznego odziedziczenia.. Bardzo bardzo się boję i zwlekam z pójściem do lekarza. Narazie wie tylko mój chłopak, który bardzo się o mnie martwi. Chce mnie tam zaciągnąć na siłę.. ale mnie strach przed tą wiadomością wręcz paraliżuje. Dobrze robię, że zwierzyłam się tylko jemu? Bardzo się martwię, że on mnie zostawi, chociaż zapewnia, że tego nie zrobi i żebym nawet o tym nie myślała..

Gość asdgjgshfhshs
byl juz raz taki topik... w koncu bys poszla do tego lekarza

Gość malutka8878
Z pewnością nie mój..

Gość lady musicca
dobrze zrobiłaś. Idz z chłopakiem do tego lekarza.

Malutka..napisz wiecej?jakie objawy?Dlaczego nie zglosisz sie do lek.?

Gość czekaj dalejjj
to nie bedzie musiał cię zostawiać.. ...sama odejdziesz...:( Najmutniejsza w tym wszystkim jest średniowieczna wręcz Twoja głupota... Rak piersi np do stanu smiertelnego dojrzewa ok 8 lat, wiec czemu miliony kobiet na niego umiera.? Bo tak jak Ty b o j ą sie go wyleczyć kiedy jeszcze można :o

Gość malutka8878
Podejrzewam raka jajnika. Głównym objawem jest krwawienie i wiele wiele innych jak stopniowa utrata apetytu, bóle, uczucie pełności oj wiele wiele. Wiem, że muszę iść. Wiem, ale zwyczajnie się boję ;( Zgłoszę się jeszcze w tym tygodniu, bo mój chłopak trzyma rękę na pulsie i nie pozwoli mi nie iść. Oj tak bardzo się boję tego co mnie czeka. I tego, że zostanę sama..

Gość czekaj dalejjj
Daje 99% ze nie masz żadnego raka!!! Mogę sie nawet z Toba zalożyć!!! Idź szybko, zrób cytologię, zbadaj sie i zobaczysz że mam rację. To objawy dziesiątek nieprawidłowości i chorób. Prawie kazdy z nas ma jakies objawy które mogą wskazywać na raka... Nie zachowuj sie jak hipochondryczka bo bedziesz sie niedlugo z siebvie smiać... ile masz lat? Dawno masz te objawy?

Gość czekaj dalejjj
Powiem Ci że ja miałam kiedys polipa szyjki macicy, krwawiałm, brzuch jak balon okropny ból... Brak apetytu to wynik przeświadczenia że jesteś smiertelnie chora... Poza tym nakręcasz sie znajdując coraz to nowe symptomy.. Mojego "raka" usunieto w 45 minut w klinice jedengo dnia i za 3 dni byłam w pracy zdrowa jak ryba. Obudsź sie dziewczyno!!!!!

Gość moi drodzy
każdy mądry jak jego to niedotyczy.