Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu wcale...

jaki prezent przy odejsciu na emeryture?

Polecane posty

Gość nie mam pomysłu wcale...

mój znajomy przechodzi na emeryture, i nie mam zupełnie pomysłu co mu kupic, macie jakies pomysły?? zajmował sie marketingiem

Gość tak się cieszę
a może reklamę zakładu pogrzebowego z napisem: Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze :)

Gość antydotum na pavulon

Gość gość
Prezent na emeryturę mam nadzieję że nie musi być sztywny, kolega chyba ma poczucie humoru...? Jeżeli tak i jeżeli dużo korzystał z internetu a jeżeli był marketingowcem to zapewne tak, kup mu patelnię z fajnym napisem W sprzedaży pojawiły się nowoczesne patelnie z systemem antyprzypaleniowym Gdy twoje jedzenie zaczyna się przypalać - patelnia automatycznie odłącza ci internet Fajnym prezentem z okazji przejścia na emeryturę może być np koszulka z napisem Zakaz zawracania d**y kubek,łopatka z tym samym napisem Jeżeli to ma być oficjalny prezent to możesz mu kupić statuetkę za rolę super emeryta, fotel bujany - stojak na flaszeczkę, lub życzenia dla emeryta. Wejdź na stronę http://sklepzupominkami.com.pl/ i tam jest zakładka prezent dla ..Emeryta zobacz może coś Ci się spodoba.

Gość OOOLGA
ja kupiłam mojemu ojcu mapkę zdrapkę Polski. zawsze chciał zwiedzić Polkę wzdłuż i szerz ;)