Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy warto

Odtruwanie jelit - ktoś to robił

Polecane posty

Gość Nie wiem czy warto

Ktoś oczyszczał/odtruwał jelita jakimś środkiem np. Colonix albo podobne? Jakie były efekty i czy warto. U mnie mam ciągle rumień na twarzy, kłopoty z jelitami (gazy, biegunki, może zespół jelita wrażliwego, bez leków miałbym zgagę). Czy ktoś miał podobnie i mu pomogło?

Gość szklanka wody z makaronem
brak probiotyki kup se je to przejdzie ci a zle sie odzywisz

Gość Nie wiem czy warto
Znaczy warto czy nie warto?

Gość mózg sobie odtruj
to będzie z większym pożytkiem dla ciebie i twoich bliskich.

Gość Nie wiem czy warto
Na serio się pytam, zdrowy nie zrozumie chorego i pewno temu jakieś głupie porady.

Gość Nie wiem czy warto
Chodziło mi bardziej o taką miesięczną kurację a nie pojedyńcze płukania (lewatywa). Do tego detoksykacja też miesięczna. Może był już podobny temat to wystarczy link.

Gość Nie wiem czy warto
I co nikt tego nie używał? Dziwne.

Gość Nie wiem czy warto
Może tym razem kogoś znajdę na forum kto używał?

" Nie wiem czy warto Chodziło mi bardziej o taką miesięczną kurację a nie pojedyńcze płukania (lewatywa). Do tego detoksykacja też miesięczna. Może był już podobny temat to wystarczy link. 09:21 [zgłoś do usunięcia] rudzielec niechudzielec " Więc powtórz lewatywę wielokrotnie:classic_cool:.codziennie po 1 przez miesiąc powinno wystarczyć:classic_cool:.Najlepiej dodaj do tego po 1 gramie węglanu sodowego albo lepiej potasowego na i trochę kawy litr:classic_cool:.Wtedy wątróbka lepiej się oczyszcza:classic_cool:.

Gość upssss
dobre to cha, cha,cha..:P brzuch pęka

Gość Nie wiem czy warto
Nie chodzi o jelito grube czy samą końcówkę jelita ale o całość - tego nie można lewatywą przeczyścić. Już prędzej długotrwałą głodówką jak już.

Gość Nie wiem czy warto
Up

Gość Mariusz-LR
Polecam naturalną i smaczną metodę z żelem Aloe Vera do picia,aloes oczyszcza wszystkie jelita w bardzo delikatny i zdrowy sposób,dolegliwości z zaparciami,gazami itp. odchodzą w zapomnienie,zapraszam do zapoznania się z dobrym,certyfikowanym i sprawdzonym Aloe Vera http://aloevera.suportio.pl/blog/posts/6527

Właśnie skończyłam kurację Colonixem i Toxinoutem i musze powiedzieć, że naprawdę działa. Zawsze miałam problemy z wypróżnieniem, nieraz miałam brzuch jak balon, ale na szczęście te czasy minęły.Efekty kuracji były rewelacyjne, co prawda czasami czułam się trochę żle i za każdym razem jak poczułam coć dziwnego, to dzwoniłam do firmy i pytałam czy to normalne. Napewno mają mnie dosyć, no ale to juz wszystko jedno, zawsze doradzili mi co mam dalej robić. Myślałam też o lewatywach i o hydrokolonoterapii, ale obawiam się że taka metoda może uszkodzić jelita, a poza tym nie wyczyści ich dokładnie. Nie żałuję, że kupiłam te produkty, ani trochę.

Gość agata5212
Jeśli zdecydujesz się na odtruwanie organizmu w celu polepszenia samopoczucia, pamiętaj, że szczególnie trudne mogą okazać się pierwsze dni kuracji. Niestety, z reguły w naszym ciele znajduje się znacznie więcej to ksyn, niż przypuszczamy. Poruszone z miejsc, w których do tej pory przebywały, zaczynają krążyć i zanim zostaną w pełni usunięte przez jelita, wątrobę, nerki, skórę, mogą powodować znaczny dyskomfort. Nie ma powodu do zdenerwowania, to złe samopoczucie jest potwierdzeniem, że organizm się oczyszcza i kuracja działa. Wypoczywaj nieco więcej, jeśli możesz sobie na to pozwolić; pamiętaj o wypijaniu 6-8 szklanek czystej wody dziennie w celu rozcieńczenia toksyn i szybszego ich wydalenia. Szybkość usuwania toksyn może być zwiększona przez zastosowanie masażu, pobyt w saunie, szczotkowanie ciała tuż po prysznicu, aktywność fizyczna. Wymienione poniżej objawy to normalna reakcja na odtruwanie: -Zmęczenie -Bóle głowy podczas pierwszych dni -Problemy ze spaniem, zarówno znaczna ospałość, jak i bezsenność -Nieświeży oddech -Swędzenie skóry, a nawet wysypki -Zwiększona ilość gazów -Pobolewania brzucha -Przykra woń potu -Rozdrażnienie Im bardziej nasilone objawy, tym większe jest zatrucie organizmu. więcej na: http://www.facebook.com/TransferFactorInfoPl