Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola40

poznam_młodszego do 25lat

Polecane posty

Gość ola40

poznam i zasponsoruje młodszego pana w wieku 18-25latek

Gość ola40
18 to 18 a nie 17

Gość 25 latek do wziecia
ja nawet bardzo chetnie ale....... 1-lubie sterczace piersi 2-mlode cialo 3-dzisiejsza muzyke a nie lata 80 te :( 4-nie chce wysluchiwac co Cie spotkalo w zyciu :( 5-nie chce miec na karku Twojego meza :( 6-chce sie budzic rano przy tej samej kobiecie z ktora sie kladlem wieczorem,a nie inna osoba bo zmyla tapete..... co Ty na to???

Gość ola40
wszystko jest na miejscu wygladu moze mi pozazdrościć niejedna 20tka.jedrne ciałko, wygolona cipka, sterczace cycuszki, zgrabna pupcia i długie włosy

Gość agent tomeczek
jak by to było prawdziwe ogłoszenie podałaby swojego maila

Gość za-in-te-re-so-wa-ny
a skąd jesteś Oleńko? Czy 23 letni Poznaniak może na coś liczyć?

też zgłaszam swoją "kandydaturę" ;) jeśli chcesz wiedzieć wiecej napisz do mnie maila :) . czekam

Gość Bzzzykacz
Proszę, ile męskich DZIWEK gotowych do uprawiania seksu za pieniądze

Gość funnyman
Ha ha, Olu, nie rób sobie jaj z biednych dzieciaczków :P

Gość olek40
no gratuluję pomysłu na temat, to normalne że małolaty polecą na taką co wszystko na miejscu ma, u mnie też niby wszystko w porządku , tyle, że nia zawsze działa :0

Gość a myslalem ze
tylko ja szukam sponsorki :-)

Gość ola40
Tutik, Ty to za chlopcow (panow) sie juz bierzesz, takze

Gość ola40
Ale na kase z panami lecisz. Szukam prawdziwego hetero, nie marnej podróbki. Jestem bardzo atralcyjna 40stka, mam duze pragnienia. Pisac chlopcy.

Gość ola40
wole chlopcow bo sam kiedys bylem chlopcem

Gość poka fotełę
skoro jesteś atrakcyjna

nie lece. zapros mnie do siebie a pokaze na co mnie stac i jak mocno jestem utrwalony w hetero

Gość młody92
Moze byłabyś chętna na minetkę???

Witam! Mam 23lata, jestem niebieskookim blondynem z długimi, podkręconymi rzęsami, dobrze zbudowanym, 175cm wzrostu, 80kg wagi, wykształconym, z dobrymi manierami, komunikatywnym. Posiadam mieszkanie, wlany środek transportu (motor suzuki) i przede wszystkim zrobiłbym wszystko, by była Pani zadowolona z mojego wyboru, a nie byłyby to spotkania typu- wyciągnij kasę i się uwolnij jak najprędzej. Chodzi o to, ze bardzo dobrze potrafię zadowolić kobiety, a nie zajmuje się tym na co dzień, tylko pewna, życiowa sytuacja mnie do tego zmusza, wiec Pani pomogłaby mi w kwestii materialnej, a ja dołożyłbym wszelakich starań, by pomoc Pani tak, by była Pani zadowolona z mojego wyboru w sposób maksymalny (swojego rodzaju altruizm odwzajemniony). Oczywiście pełna dyskrecja, higiena osobista na wysokim poziomie. Ponadto regularnie badam się, wiec dysponuje zaświadczeniem lekarskim, które świadczy, ze wszystko z moim zdrowiem jest w porządku. Taki jest stan faktyczny, i to mogę Pani z czystym sumieniem zapewnić. Oto mój numer telefonu: 791-914-529 Kłaniam się i mam nadzieje, ze do usłyszenia. Dawid.

Jeśli to dalej aktualne pisz na maila: strzeleckrakow@onet.pl. Szczegóły uzgodnimi dorga mailową, a nie an forum. POzdrawiam!

Gość Ped-ro
''Mam to wszystko wszystko w dupie!!!'' ( powiedzial wesoly owsik gromadzac zapasy na zime) :-)

Gość mlodystudent
182 cm wzrostu, brunet, szczupła budowa ciała, 23 lata, jestem sympatycznym i kulturalnym studentem, więcej informacji chętnie napiszę na mail

Gość mlodystudent
Partner na studniówkę dla dziewczyny z Torunia i okolic, 182 cm wzrostu, brunet, szczupła budowa ciała, 23 lata, jestem sympatycznym i kulturalnym studentem, więcej informacji chętnie napiszę na mail przystojny265@wp.pl

Gość mlodystudent
182 cm wzrostu, brunet, szczupła budowa ciała, 23 lata, jestem sympatycznym i kulturalnym studentem, więcej informacji chętnie napiszę na mail przystojny265@wp.pl