Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek..........

seks analny - zakładać gumkę czy nie

Polecane posty

Gość AmandaKot
Ten przyjaciel in spe to nie dość, że zboluch to jescze do tego cholerny zdrajca!!! a to jest milion razy gorsze. Jak możesz dradzać żonę i to jescze dodatkowo w dupę?!?!?! To już w ogóle jakaś porażka. Chyba, że sobie jaja robisz i wypisujesz takie głupoty /na co stawiam?

Zdrajca, zdrajca :D Pokaż :D Z karteczką :D

Bezpieczny seks, to seks ze stałym i wiernym partnerem - oczywiście zdrowym. W takim wypadku zakładanie gumki nie jest potrzebne, bez względu na to jaki rodzaj seksu się uprawia. Gumka może być jednak używana ze względów higienicznych, jako zabezpieczenie przed niechcianą ciążą (sperma nie ma wielkiego problemu wypłynąć i przedostać się z pupci do cipki), bądź jako fetysz. Warto pamiętać też o tym, że pupcia nie jest stworzona po to, aby penetrował ją członek. Dlatego powinno się to robić delikatnie, z rozsądkiem. Może warto też nadmienić, że pupcia może zareagować małą rewolucją w reakcji na męskie nasienie :-).

Gość ENI35
NO WIĘC PISZE:....ANALNY-OCHYDA?...DLA GEJÓW MOŻE I JEDYNA. JA SAMA NIGDY NA TO NIE POZWALAM.............CIESZMY SIE SEXEM, A NIE CIERPMY Z POWODU CZYJIS ZACHCIANEK. JEŚLI JUZ ONA CHCE I ON.....TO LEPIEJ ZAŁÓŻ TEN PIEPRZONY WOREK , BO ZARAZKI PEWNE...........FEEEEEE

Gość AmandaKot
ENI35, ja sądzę tak jak ty. Że kobiety to robią dla zaspokojenia faceta. a to bez sensu, bo przecież to i ja mam mieć dobrze, a nie spełniac jakieś chore zachcianki. Chociaż przyznaję, że są gorsze rzeczy od analnego, jak np. zdrada czy jakieś trójkąty. Nie pojmuję tego, wolałabym normalnie zjeść kupę. Kobiety myślą, że jak czegoś nie zrobią, to je facet zostawi. A wcale nie dlatego ktoś zdradza, że nie dostaje w domu (wiele wpisów na kafe o tym świadczy, że laska się stara, a on i tak daje dupy na lewo). Dlatego sie tak dzieje, że taki facet to po prostu zwykła świnia. A jakby mnie mój chciał rzucić z takiego powodu, że coś mu nie tak daję, to powiem mu spierdalaj na drogę i tyle. Jak to się mówi "tego kwiatu pół światu", zawsze się ktoś inny znajdzie i naprawdę nie ma powodu żeby sobie dupę nadwyrężać

Gość Shama
Ktos tu o psach nawijal wczesniej. Moj piej jak poznaje innego psa czy suke to wlasnie pierwsze co robia to sobie dupy wachaja, a czasem jeden drugiemu próbuje na dupe wskoczyc.

Gość do sucz jakich malo
masz 22 / 23 lata i juz anala probowalas? :O

Gość AmandaKot
Tak psy wąchają sobie dupy, ale jęsli dochodzi do stosunku, to nigdy w dupę, zawsze w pochwe psią

Gość AmandaKot
przyjaciel in spe - rękę to jak najbardziej można, nie ma w tym ni z lego ani obleśnego. Tak trzymaj!!!

Gość AmandaKot
Jakie macie plany na wieczór??? Bo my będziemy pić piwo aż się uchlamy, będą fajki, czipsy, pepsi. wielka pizza. Bedziemy juz wykąpan ileżeć w łózku w piżamach. Potem, jak będziemy w stanie, to bedzie seks, oczywiście waginalno-oralny. Tylko,że musimy być dość cicho, bo inaczej mój pies się denerwuje, boi się biedaczysko, że coś złego się dzieje i próbuje nas rozdzielać.Aa to jest wielkie, futrzaste bydle z grubymi łapami, bardzo silne. Kilka razy został zamknięty w innym pokoju, to cały czas walił łapami w drzwi, a potem się na nas obraził. Ale i tak fajnie się wieczór zapowiada, już nie mogę się doczekać mojego Narzeczonego!!!

Gość AmandaKot
do waginy - pochwowy

Gość Piotrek z Oleśnicy
mam taki problem, chciałbym namówić dziewczynę na seks analny. Jak mam to zacząć. Czy u was to tak naturalnie wyszło samo z siebie? W każdym razie jak jej to mogę powiedzieć, żeby mnie nie pogoniła. Obawiam się ,że ona przypomina AmandęKota. Ja mam 34 lata, dziewczyna 32 lata. Mieszkamy razem bez ślubu, nie mamy dzieci. Błagam o pomoc!

Gość AmandaKot
Piotrek z Oleśnicy - AmandaKot nie jest taka zła i neprzejednana, . Ja lubię różne rzeczy, które jednak nie godzą w moją godność. A anal mi goozi, tak jak trójkąciki. No nie mogłabym, nie czaję jak tak można. I tak jakby, nie mogę pojąć jak do tego dochodzi. Jak oni to m/y sobą ustalają.Bo zwykły seks wychodzi zwyczajnie i spontanicznie. Całujemy się, rozbieramy się, miziamy się i robimy to, co jest ogólnie przyjęte. A jak przejść na tą wyższą formę? Kto to proponuje?I w Jaki sposób?

U mnie to ja zaproponowałam, więc nie wiem jak można to zaproponować naturalnie kobiecie, żeby jej nie spłoszyć...

Gość AmandaKot
mMlara - ale co konkretnie zaproponowałaś, jakimi słoawmi. I co on na to?

Nie pamiętam już. Dawno to już było. Chyba mu wprost powiedziałam, że czytałam o tym i chciałabym spróbować, żeby zobaczyć jakie to uczucie.

On coś tam pogadał o higienie, na co ja zapewniłam, że się odpowiednio przygotuję. I pewnego wieczoru się przygotowałam, powiedziałam mu i spróbowaliśmy.

Gość AmandaKot
byliście zadowoleni? Nie było żadnego bólu czy czegoś? Fajie była na tyle, żeby to powtórzyć

Gość porabancy i tyle
seks w tylek konczy sie tym ze facet staje sie nosicielem bakteri z odbytu. Np. umyje sie ale pozniej uprawia seks i ta kobieta ma juz lekko zoltawa widoczna tylko na bieliznie bialej widzieline z pochwy. W ostrym przebiegu przyoslabieniu organizmu caly srom jej sie pali. Smieszy mnie ten przygodny seks czy w pupe, a pozniej lecza sie takie na nadzerki czy uplawy i sie dziwia.

Na samym początku był pewien dyskomfort, ale nie ból. Nie należy się spinać i na pierwszy raz polecam prezerwatywę i dużą ilość żelu nawilżającego na bazie wody. I było na tyle fajnie, żeby powtórzyć. Ale traktujemy to jako urozmaicenie, nie jako codzienność.

Gość AmandaKot
ja bym, się nie zgodziła, bo mam wrażenie, że czułabym się taka nieczysta, a na pewno zbrukana, niegodna sama już nie wiem czego Nie wiem czy potem umiałabym szanować narzeczonego

Jeżeli masz taką blokadę psychiczną, a Twój narzeczony też nie ma na to ochoty to nie widzę problemu. Jeżeli nie chcesz to się nie zmuszaj. Ale nie krytykuj innych, który mają na to ochotę. Seks jest dla ludzi, a seks analny to nie jest wynalazek XXI wieku.