Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek..........

seks analny - zakładać gumkę czy nie

Polecane posty

Gość Anielica1111
Amanda jak cię czytam to mi ręcę opadają :( kobieto jesteś strasznie staroświecka...o jakim ty wstydzie piszesz przed facetem i co ma pies i wkladanie mu temometru w dupę do seksu analnego? po pierwsze nie masz zielonego pojęcia o tej formie seksu a po drugie bardzo xiekawościę cię jednak zżera jak jest tak się kochać więc ci powiem ...seks jest niesamowity!!! kobieta moźe mieć nieziemski orgazm i przestań pierdzielić że kobiety robią to dla facetów, bo mi normalnie ubliżasz!

Gość AmandaKot
Nie chcę wcale krytykować, tylko chcę to zrozumieć, co w tym takiego jest, że tak sobie to ludzie zachwalają, bo ja nie pojmuję!!!A może coś tracę przez to O to mi chodzi. O jakieś wyjaśnienia, porównania np. do zwykłego seksu. Czym tu się to różni? I czy ja jako kobieta naprawdę mam coś z tego?

Gość zielona_fala
anlik bez gumki przyjemniejszy ale to kwestia gustu i ryzyka waginalny ,że też niektórzy nie wiedzą i nie znją pojęć

Gość fuj moja pipka
po plastyce wezsza od pupci ale zrobilam to bo moj pan ma malego fiutka

Amando-możesz coś z tego mieć, ale nie koniecznie. To zależy. Możesz mieć orgazm, ale nie jest tak, że będziesz go miała na pewno. Mi na przykład seks analny sprawia przyjemność. Poza tym lubię jak w trakcie minetki mój facet wsuwa jeden palec w cipkę, a drugi właśnie w pupę. Albo na przykład w pozycji na pieska wsuwa palec w pupę. W trakcie orgazmu pupa zaciska się na jego palcu-super uczucie :) Mam takie pytanie-czy od razu byłaś gotowa na seks oralny? Czy to przyszło z czasem i stopniowo? Ja nie robię tego tylko dla mojego faceta, raczej dla siebie. Gdyby nie chciał-zmuszałabym go ;)

Gość AmandaKot
Spadam dzisiaj, bo zaraz przychodzi narzeczony. Może coś napomknę mu na ten temat. ciekawe jak zareaguje, hehe. Jutro Wam wszystko opiszę, a teraz idę szaleć Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich. Bawcie się dobrze!!

"anlik bez gumki przyjemniejszy" zgadzam się, ale na pierwszy raz polecam jednak z gumką

Gość porzadna kobieta nie pozwoli
na sex analny

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
porządna kobieta pozwoli na wszystko!!!! :D

Gość AmandaKot
Odpowiem Ci jeszcze. Dużo wcześniej byłam gotowa na seks oralny niż na penetrację, bo wydawało mi się to już takie ostateczne. Oralny to dla mnie takie po prostu pieszczoty bardzij, jak pocałunki. A seks to już dłłłłuuuugi krok dalej

Gość zielona_fala
dzięki AmandaKot porządna ? a co to znaczy? za to wyzwolona wie co to analik i jak to sie je , żeby obu stronom było super

Gość porzadna kobieta nie pozwoli
ja rozumiem jeszcze anal po slubie, ale anal na pierwszej randce albo podczas pierwszej nocy z nowym partnerem to przesada

Spytaj go czy woli z czy bez gumy. Jak zdrowa jestes to sie nie zarazi. Kwestia uprzedzeń.

Gość myszka87...
spokojnie możecie to zrobic bez gumki - jak jesteś zdrowa, a koleś po tym szybko się umyje to nic mu nie będzei ;)

Gość amanda i kot jeszcze śpią

Gość AmandaKot
Jezu, ale się wczoraj uchlaliśmy! Było 20 piw, i normalnie zostało 17. Czuję, że jeszcze jestem pijana. Pytałam swojego chłopa, co sądzi o takich rzeczach. Powiedział mi, że jestem pojebana i on nawet nie będzie o tym gadał (a trzeba powiedzieć, że był wtedy już dobrze zrobiony, ledwo gadał). Czyli to o czymś świadczy. I ktoś tu pytał co ma pies do tego. No już wcześniej wyjaśniałam co. Jeszcze pamiętam kiedys po spacerze trochę sie ubrudził. I chciałam mu wytrzeć dupę chusteczką nawilżającą. To jak podchodziłam do niego, to przeskakiwał mi gębą do przodu, nie dał się za nic tam dotknąć. Musiałam znienacka, a i tak jak poczuł, to mi od razu z dupą uciekł. No i co wy na to?? Nawet bezrozumne zwierzę wie, że dupa to dupa i nic się tam nie pakuje!

Gość AmandaKot
Miało być, że poszło 17, a 3 zostały!! ale wyszło!1

Gość AmandaKot
A do tego co chce namówic kobitę, co ma 34 lata. Moja rada jest taka: weź ogórka, wsadź sobie go w dupę, poskacz trochę na min, i jak ci będzie fajnie, to dopiero nam ów dziewczynę do tego. będziesz miał superargument, bo oparty na własnym doświadczeniu.

Gość do myszka87...
23 lata masz ledwo i juz anal uprawialas?

Gość ksawery19onheteroxxx
Najważniejsze aby użyć , żeli lub oliwek na sucho nie próbuj . Ja zaopatruje się w sklepie internetowym www.dyskrecja.pl

Gość myszka87...
to chyba normalne że w tym wieku anal już mam za sobą. Trzeba korzystać z życia, a nie gnić w mrokach średniowiecza.

Gość AmandaKocur
jestem

Gość AmandaKocur
to ja AmandaKot, ale jajaś świnia zabrała mi moją nazwę, nie mogę tak już pisać, ż mi każą dawdać hasło. Muszę s ię zaczernić, ale jak??!?!?!?!?!? Jak mam zarezerwowa ć moją nazwę,żeby była czarna?zarererwowo

Gość AmandaKocur
amanda

Teraz jestem AmandaKocur, bo mi jakaś świnia ukrad ka moją fajna, w dodatku sentymentalną, pamiątkową nazwę po moim zmarłym zwierzaku. Co za Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!