Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petting

Kiedy pierwszy petting

Polecane posty

Gość petting

Witam W jakim wieku i po jakim czasie bycia ze sobą uprawialiście z partnerem/partnerką pierwszy petting? Jak on wyglądał?

Gość otchłań.
17 lat - zwykła palcóweczka pod kołdrą, my obydwoje bez majtek ;)

Gość Siątek83
Ja miałam 16. Petting trwał może z 5 minut, potem byliśmy już nadzy i skończyło się na pozycji 69 i całowaniu tzw "miejsc intymnych"

Gość Grzes.Grzes
Mam pytanie. Mam 14 lat i ze swoją dziewczyną od miesiąca uprawiamy petting, tzn. jak sie całujemy to dotykamy sie po calym ciele ale przez ubranie. Zawsze mam wtedy erekcje. Wczoraj jak to robiliśmy ona rozpieła mi rozporek i chwyciła za członek i zaczęła nim ruszać a potem wzięła go do buzi tak że cała główka była w jej ustach. I jak tak robiła to na pewno mialem orgazm. Czy to co robiliśmy to był petting czy juz sex?

Droga Fev! Generalnie to ja się z Tobą zgodzę, ale to jeszcze zależy od tego jaką definicję pettingu przyjmiemy. 14latki lepiej nastraszyć, że to już sex ;)

Znowu ten sam, 14 latki takie doświadczenia często maja juz za sobą, zatem lepiej doinformować je skąd się biora dzieci niż być zaskoczonym że się zostaje babcią czy dziadkiem..... zresztą owoc podany na talerzu traci na atrakcji...

Jestem absolutnie za uświadamianiem. Z tym, że wolę przekoloryzować i postraszyć niż mówić, że dziewczyna, która zrobiła laskę 5 kolegom jest dziewicą. No bo przecież jest... A jak się im powie, że oral to seks to może się zastanowią, że przy oralu też się można czymś zarazić. To, że 14 latki robią różne rzeczy to ja wiem.

Gość kurvva przegrałem
ja pirdolę mam 21 lat i tego nie robiłem a gnojki mające po 14 lat się tak zabawaiją :o WTF is wrong with You ???

Gość Puma z wichrowej doliny
Ja miałam pierwszy peeting w wieku 14 lat... żałuj****ardzo. Na szczęście to tylko takie niewinne macanki po cyckach (pod stanikiem) całe szczescie sie opamiętałam... miałam uraz ... bo jestem osobą wrażliwą... :) Potem poznałam mojego obecnego. Na początku byliśmy kolegami, potem to się zrodziło w przyjaźń, potem nierozłączni brat-siostra. No a potem... on powiedział pierwszy, że mnie kocha, potem i ja dojrzałam do tej decyzji. Ja miałam 16 lat, on 18. Po 8 miesiącach byliśmy u niego w domu. Zaczeło sie od tego że ściągnął koszulke... a potem ja. Oczywiście stanik miałam dalej. Zaczeliśmy się całowac, masowac... Ale dopiero gdy ja miałam 17 lat, on 19 zaczęliśmy się powolutku rozbierac i "masowac" w tamtych miejscach. A seks był rok później :) Powiadają że "lepiej nie uprawaic pettingu, to skończy się seksem. Chłopak nie wytrzyma..." a ja wam powiem, że są tacy co wytrzymają :) a mój to nawet - mimo, że bardzo chciał - sam mnie 'odpychał' bo wiedział, że za młoda byłam i targają mną hormony ;D Powiem tak - wystarczy, że będziesz wiedziała że to ten i że tego na prawdę chcesz ;) ale jedno jest pewne 14,15 lat to za mało!

Gość gość222
Mam 23 lata moja dziewczyna 20. Jesteśmy ze soba od 3 miesiecy. Zaczęliśmy rozmawiac o pettingu. Moja dziewczyna wie Ze chce ja zobaczyc nago i ze zalezy mi na niej. Co do seksu mi sie nie spieszy lecz chciałbym jej zrobić dobrze palcami i ustami.