Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wow11

Zimny facet

Polecane posty

Gość wow11

Hej chciałabym podzielić się swoim malutkim problemem, może opinia innych sprowadzi mnie na ziemie. Jestem z chłopakiem 4 lata, ostatnio mam wrażenie że w nim coś się zmieniło. Nigdy nie potrafił okazywać uczuć ale teraz jest jeszcze gorzej.Od dość długiego czasu czuję że nie chcę się ze mną kochać. Zwarta i gotowa to zawsze ja muszę być jak on tego chcę. Gdy ja mam ochotę na bliskość on mnie odtrąca, na sex nie mam co liczyć gdy mnie najdzie. Ostatnio wyjężdzał na 3 dni, chciałam się z nim przed wyjazdem pokochać, a on odsunał mnie i powiedział że nie ma ochoty, gdy wrócił już nie próbowałam on też. Zawsze gdy tule się do niego chcę go pocałować, on zaraz się napina. Wogule nie chce się ze mną całować. Nasze zbliżenia są rano i trawa zaledwie parę minut, ja nie zdążę się rozkręcić a on już jest po.Rozmawiałam z nim już nie raz na ten temat dlaczego tak jest?i nic. Czasem przyjdzie sobotni wieczór i gdzie moglibyśmy to na spokojnie zrobić to on zawsze się wykręca. Ja też nie zawsze mam na sex ochotę ale nigdy nie odsuwałam go tak jak on mnie. czy chciałam czy nie byłam zawsze gotowa. Nawet gdy mam miesiączkę a go najdzie to pieszczę go tak jak sobie tego życzy. Nie zmuszam się do tego bo chcę aby było mu dobrze. Nie chcę wykręcać się od sex bo boję się że jak ja będę go odtrącała to on sobie znajdzie kogoś innego do tego celu. Marzę czasem aby moje potrzeby spadły do minimum, żebym nie musiała się męczyć z tym, Nie ma nic gorszego jak partner który odrzuca nas wtedy gdy my tego potrzebujemy...

Gość jest takie powiedzenie
wczesniej tez tak bylo??

Gość wow11
Wcześniej częściej się ze mna kochał, ale zawsze gdy ja tego chciałam było on mnie odrzucał...

Gość jest takie powiedzenie
czyli w ogole sie z Toba nie liczy/l??

Gość onasa
rzuc go

Gość wow11
Nie liczy, zawsze potem się kłócimy. On nie potrafi tego zrozumieć że ja tez mam jakieś potrzeby. Czuję sie przez to mało wartościowa, i wpadam w straszne kompleksy...

Gość onasa
on ma cie w dupie daj sobie spokoj tak to mozna traktowac kurwe facet ktory nie chce sie nawret calowac cie zdradza i nie kocha!

Gość ENI35
RACJA........FACET COŚ KNUJE....ALBO KOGOŚ MA. Sorry ale taka jest prawda. Może jakiś facecik ....potwierdzi.....swoje odczucia.....

Gość wow11
ale nic nie wskazuje na to żeby kogoś miał na boku...nie wiem juz co myśleć.