Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananamaxa

popsulam sobie wlosy na wlasne zyczenie

Polecane posty

Gość zalamananamaxa

otoz z natury jestem szatynka. farbowalam zawsze raczej na ciemno ale ostatnio strasznie mi sie posypala siwizna i juz powoli nie dawalam z nia rady i stwierdzilam ze pofarbuje tym razem na jakis ciut jasniejszy odcien nie duzo ale troche i wyszlo tak ze ten odrost (miesznka siwych z moim naturalnym) wyszyly jaies siwo rude a reszta pozostala ciemna tak jak byla od poprzedniego farbowania. boje sie ze teraz zadna brozowa farba mi tego nie wyrowna :-(

Gość zalamananamaxa
gowniara nie jestem do gimanzjum nigdy nie chodzilam bo za moich czasow tego gowna nie bylo. pewnie ze odrosna tylko wtedy to juz bede miala na glowie totalny meksyk rude siwe i braz

Gość zonajednegomeza
ja tez sie tak zalatwilam kiedys.....:D ...ale dlatego ze akurat maz poszedl mi po farbe i kupil jasniejsza niz zawsze ja kupowalam sama:D..... wiec musialam leciec sama jeszcze raz i kupic taka jak kupuje zawsze:D...i nie bylo zadnych problemow ze zlapaniem odpowiedniego koloru...:-)...takze nie masz sie czym martwic:-)

Gość zalamananamaxa
ale masz spora siwizne? bo mi jakos ciezko na siwych przyjmuja brazy. wychodza takie raczejpod rudy

Gość zalamananamaxa
aha i farbowalas tak raz po razie? ja mam cienkie wlosy i sie troche boje ze im zaszkozi. co prawda farbowalam w poniedzialek i mysle zeby jutro znowu zafarbowac albo dzis wieczorem

Gość hujaliju
spokojnie nałóż farbę ciemniejszą,pokryje na pewno

Gość hujaliju
na pewno pokryje jak ma w nazwie"ciemny"ciemny brąż,ciemny mahoń,ciemny fiolet

Gość zonajednegomeza
raz po raz:-)...tzn wieczorem raz i na drugi dzien rano drugi raz. I ja kupuje farbe ciemny braz...

może wybierz się do jakiegoś dobrego fryzjera i tam Ci doradzą bo sama możesz tylko pogorszyć sprawę

Gość zalamananamaxa
a czy szamponetka ciemny braz da sie to zatuszowac chociaz na jakis czas?

Gość hujaliju
szamponetka ci tego nie pokryje,jak już to szampon ale musi być woda utleniona 3% w zestawie