Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KulkaWeronika

Coś na energię i koncentrację

Polecane posty

Gość KulkaWeronika

Hej, Przede mną stresujący tydzień w pracy. Już teraz się stresuje tym, że mój organizm nie poradzi sobie z natłokiem pracy i stresu. Chciałabym się jakoś wspomóc, ale nie bardzo znam sposoby. Proszę o pomoc Was :)

Gość to może..
Spróbuj może jakieś napoje energetyzujące, coś z kofeiną, albo czekoladę - choć to w nie dużej ilości ;)

Gość KulkaWeronika
heh no z czekoladą to i ja wolę nie ryzykować. Tamten tydzień jakoś przeżyłam, choć było ciężko. Zapewne to nie był ostatni taki tydzień wiec chętnie się dowiem jakie macie sposoby. A te napoje to jakie? możecie mi jakiś polecić? bo przyznam, że nigdy nie piłam

Gość daj sobie spokuj
Napoje pobudzaja na 30minut a pozniej sennosc do kwadratu.

Gość KulkaWeronika
Ale wszystkie tak działają? Nie ma wyjątków? To w takim razie co?

Gość llillill
Hej, Jeśli chcesz żeby działało dłużej to spróbuj miłorzębu japońskiego albo lecytyny, ale zanim te specyfiki zadziałają trochę czasu na pewno minie. Doraźnie wypróbuj asany oddechowe jogi. Działają szybko i skutecznie no i pooddychać można w każdym miejscu i o każdej porze:-) znajdziesz je na moim blogu (w stopce) Generalnie joga jest dobra na wszystko :-) _______________________________ http://joga-a-zdrowie.blogspot.com

Gość Rasszka
Ale na jogę trzeba trochę czasu poświęcić. Poza tym jak się w pracy skupić? Co do napojów to energetyki wszystkie dodadzą Ci energii nagle i tak samo nagle Ci ją zabiorą. Jedynym takim zdrowym napojem jest chyba Plusssz Up - witaminy, minerały, jest też taki z guaraną i L-karnityną.