Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Czy faceci chwala się przed kolegami

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

swoimi" podbojami miłosnymi"? Zakładając, że jest to dorosły poważny meżczyzna. Ale chyba w każdym drzemie chęc pochwalenia się nową kobietą? Albo chociaż opowiedzenia o niej. Zeby nie było niedomówień chodzi o spędzona wspólnie noc.

Gość true_man
Raczej mówimy konkretach - czy połyka, jak głęboko bierze, czy robi anala etc.

nawet jak mi się zdarzyło powiedzieć, że coś zrobiłem z super dziewczyną to na pewno nie powiedziałbym z którą. Mężczyzna powinien być dyskretny.

statek wycieczkowy rozbił się i zatonął, na bezludną tropikalną wyspę fale wyrzuciły zwykłego faceta i Dodę, oraz sporo zapasów ze statku... W miarę szybko udało się zbudować wygodny domek, wędka, sieci i inne akcesoria oraz skrzynki z rozmaitymi przysmakami i trunkami, pozwoliły na normalne komfortowe życie, Doda stwierdziłą że gość nie jest może supermanem, ale nic mu nie brakuje więc realizowali się seksualnie na wszystkie możliwe sposoby, eksperymentując także z niemożliwym, wspaniale spędzali czas, ale stopniowo z miesiąca na miesiąc facet robił się coraz melancholijny i smutny, zadumany i osowiały... Doda pyta: - stary co jest nie tak, powiedz i to poprawimy, jesteśmy tu nie wiadomo na jak długo i chciałabym abyśmy oboje byli szczęśliwi! -Nie da się, musiałabyć być facetem... chciałbym napić się wódki z facetem... - no wiesz, mogę zawiązać Ci oczy, będe mówić grubszym głosem, po paru kielichach wczujesz się może to pomoże?? Rzeczywiście po pierwszej flaszce gość wczuł się w pełni, po trzeciej konfidenckim tonem z wyrażną dumą mówi: -Stary nie uwierzysz, ale coś ci powiem, jebałem Dodę!!

Gość DRANGETHINI39
Owszem, i to jak, im bardziej obca i nieznajoma bzykali np. małolatę co mu loda zrobiła w aucie za paczkę dropsów, tym chętnej opowiadają, szczególnie żonaci, z jednym wyjątkiem, niedotyczy to ich ślubnych lub oficjalnych kochanek.

Gość vhgjhbg
normalny facet nie opowiada o tym kolegom....zaznaczam ''normalny''....

Gość pfff...
praktyk, jestem ciekawa co zamierzasz z tymi zdjęciami zrobić. byłbyś wstanie wykorzystać je do jakiegoś szantażu, dla złośliwości itp? może powinieneś je usunąć?

Gość praktyk na 102
Bez jaj - po prostu są fajne i ciekawe. Czasami sobie zerkam :) niektóre z tych pań miałem okazję poznać mniej lub bardziej przelotnie. Taka pamiątka :)

Gość lenka_29
A ja zbieram fotki penisow facetow z ktorymi spalam - dzieki temu nie gubie sie w rachunkach :) Mam juz 37 w kolekcji.

Nie w każdym drzemie chęć pochwalenia się „podbojami sercowymi. Ludzie są bardzo różni. Niektórzy słówka nie pisną nikomu, inni, niestety lubią się chwalić. Czasami prowadzi to do bardzo przykrych sytuacji.

Gość czarny móżyn
Moja laska lubi jak w trakcie bzykania opowiadam co robiłem z poprzednimi. Strasznie ją to nakręca i szybko dochodzi jęcząc głośno.