Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudik

Rozmiar piersi - przed, w trakcie i po ciazy

Polecane posty

Gość Klaudik

Hej dziewczyny, jak u was było/jest z rozmiarem piersi w ciazy? Jestem w ciazy w 3 miesiecu i powoli sie przerazam :P Przed ciaza mialam 70B wpadajace w 70C ;) kiedy zaszlam w ciaze piersi zaczely mi momentalnie rosnac.. kupilam 75C ale to i tak malo i wiem ze juz teraz mam piersi w rozmiarze D. Niby to fajne miec wieksze piersi (moj M jest zachwycony :P) ale do pewnego stopnia :) Boje sie co bedzie dalej, o ile jeszcze moga mi urosnac w czasie ciazy? I jak jest z rozmiarem po ciazy - zwieksza sie, zmniejsza czy pozostaje bez zmian? Wolalabym zostac juz na tym etapie na ktorym jestem i zeby nie zmienily sie ani na cm ;)

nie martw sie mi rosły tak do 3 -4 miesiaca potem juz takie zostały no moze tuz przed porodem ciut podrosły;-) po porodzie po 3 miesiacach mam mniejsze niz jak zaszłam w ciaze.

z biustem różnie bywa, zalezy od predyspozycji - są kobiety, którym w trakcie ciązy i podczas karmienia piersi się robią ogromne. Niektórym zostają, niektórym schodzą do poprzedniego rozmiaru, innym się zmienjszają. Mnie na przykład w czasie ciązy piersi się w ogóle nie zmieniły, również podczas karmienia mam taki sam romiar, jak przec ciążą (co mnie dziwi, bo przecież jest tam mleko), ale ja w ogóle nie miałam predyspozycji do tego, zeby sie zmieniać - od razu po porodzie ważyłam 2 kg mniej niz przed, figura się w ogóle nie zmieniła to kwestia bardzo indywidualna

Gość ja a ciąży miałam
rozmiar 75 D później 80E, a po porodzie urosły do rozmiaru F.Jak przestałam karmić i trochę schudłam to wróciły do rozmiaru sprzed ciązy , 75C.