Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba30-cha

do lata 20kilo

Polecane posty

Gość pretty green eyes
Kolejne 800 gram w dół :D:D:D OCH!!! :D:D

Gość ale ale ale ale
ja mam klopot z przytyciem wiec jak ktoras wymysli jak to ja wezme z 5 6 kilo od was.

Gość pretty green eyes
😭wszyscy uciekli. eh :(

Gość ksiek
To ja się do was dołączę;-) Jestem piąty dzień na South Beach, jak na razie 2 kg mniej, ale ważyłam się przedwczoraj. Pozdrawiam :)

Gość pretty green eyes
witaj. no reszta chyba zakończyła dietę :( martwi mnie ta cisza , że się poddały... na to wygląda. ja za to zostałam bez pracy. praca sie skończyła i KONIEC , jestem bezrobotna z dnia na dzień. też bede musiała przerwać diete warzywną ze względu na kase. od dziś pyry ze solą. :(

Gość pajacyk czerwony
dziewczyny, smieszne jestescie... obawiacie sie ze nie wiadomo skad wasze zarcie pochodzi, mieso zle wplywa na zdrowie, ryby zle dla zdrowia...kazda z was ma ponad 30 kg nadwagi!!! Ta nadwaga nie wziela sie znikad, zarlyscie tlusto i macie co macie! Ale wasza nadwaga to nie tylko zbedne kilogramy, to tez obtluszczone zyly, oslabione serce i stawy... z taka nadwaga mozecie sie spodziewac bardzo powaznych problemow zdrowotnych juz za kilka lat!!!! Wiec na tym etapie to nie mieso wam zaszkodzi, i fakt ze warzywa nie sa bio tez wam nie zaszkodzi, bo nie zdazy. Tusza was zabije zanim te inne rzeczy zdarza. Wiec przestancie sie zachowywac jak amerykanki, ktore w domu sie nazeraja az do wymiotow, ale przed ludzmi pija coca light !

Gość pajacyk czerwony
dziewczyny, smieszne jestescie... obawiacie sie ze nie wiadomo skad wasze zarcie pochodzi, mieso zle wplywa na zdrowie, ryby zle dla zdrowia...kazda z was ma ponad 30 kg nadwagi!!! Ta nadwaga nie wziela sie znikad, zarlyscie tlusto i macie co macie! Ale wasza nadwaga to nie tylko zbedne kilogramy, to tez obtluszczone zyly, oslabione serce i stawy... z taka nadwaga mozecie sie spodziewac bardzo powaznych problemow zdrowotnych juz za kilka lat!!!! Wiec na tym etapie to nie mieso wam zaszkodzi, i fakt ze warzywa nie sa bio tez wam nie zaszkodzi, bo nie zdazy. Tusza was zabije zanim te inne rzeczy zdarza. Wiec przestancie sie zachowywac jak amerykanki, ktore w domu sie nazeraja az do wymiotow, ale przed ludzmi pija coca light !

Gość pajacyk czerwony

Gość znalazł sie ekspert
żal.pl

Gość nivea...
czy ja moge sie dolaczyc?

Gość pretty green eyes
JASNE! jak widzisz niewiele tu wytrwało... jest nas dwie :O

Gość gruba30-cha
hello ;) jakie dwie!!!! jestem zwarta i gotowa, bez grzeszków na koncie, no może jeden mały w sobotę, trochę miałam nawału pracy, ale teraz do końca tygodnia już beę, buziaki

Gość gruba30-cha
jestem jestem, napiszę później jak córke spać położę, trzymam dietkę

Gość gruba30-cha
jestem, odezwę sie później, wytrwałam w diecie;)

Gość Emilka88
To ja i tu sie dopiszę, szukam miejsca gdzie można by się wzajemnie motywować a wszedzie pustki:( pretty green eyes pisałaś w temacie surowej diety/weganizmu i też się ulotniłaś, dlaczego?

Gość gruba30-cha
a jednak poszło, a błąd mi wyskakiwał ;)

Gość gruba30-cha
halokobietki żyjecie? jak tam dietkowanie, aleeee już wiosna, cudnie się robi :) ja już się bojęświąt, ale mam w planach trzymać się diety, obym wytrzymała ;0

Gość gruba30-cha
dziewczyny zdrowych i pogodnych Świąt, bez grzeszenia;) mokrego Dyngusa i oby te święta dały nam kopa do walki z kilogramami;) jeszcze dzis odbębnićpracę do 18 i woooooolne w niedzieleobowiązkowo jakieś disco, trochę ruchu nie zaszkodzi, buziaczki i trzymac mi się tam ;)

Gość pretty green eyes
Dziękuję za śliczne życzenia - jakie to miłe :):) Również życzę 🌻 🌻 choć jutro ostatni dzień. Nie odzywałam się trochę - wybaczcie. Nie miałam zmiru już na to wszystko. Byłam zabiegana w poszukiwaniu pracy - i nic :( Niestety. Jestem bezrobotna ... Nie wiem co to dalej będzie. Natomiast chcę radośnie obwieścić , że łącznie zrzuciłam 11 kilo w ciągu tego czasu co jestem z Wami! Mimo, że jem słodycze :P Mięsa zero :D Białego pieczywa zero. Ze względu na kasę ukochane warzywne i owocowe sałatki też poszły w odstawkę. Jechałam głównie na ziemniakach ze solą bo to tanie. Teraz na święta dostałam trochę zieleniny , warzywka (ciut podwiędnięte ale ważne, że są) ;) i jutro utrę sobie na cały dzień szamania :) Gruba, jak Ci idzie?!?! :) :) :)

Gość pretty green eyes
Emilka, widzisz - już jestem :) Drobne załamanie miałam przez ta pracę, a raczej jej brak :( No ale to ogólnie tyle co u mnie. Poza wagą bez większych zmian :) ;) No i czekam teraz co u Was. Chociaż Ty Emilko chyba nie masz problemu z otyłością, prawda? Ja normalnie nie wierzyłam, że schudnę. Teraz gdy wchodzę na wagę dosłownie nie wierzę! Wydaje mi się, że śnię!! Tym bardziej po tym nagłym przybraniu bez powodu tamtych kilku kilo (nie mam pojęcia cóż to było). Dobrze, że sobie poszło :)

Gość Emilka88
tak nie mam nadwagi ale kondycyjnie zero, więc moje 62 kg przy 170 cm to sam tłuszcz. Nie mam się gdzie wprosić, bo wszędzie albo grupki wiekowe albo duża nadwaga. Tzn dla mnie to obojętne ale pewnie innym raźniej w odchudzaniu jak mają wokół siebie podobne oosoby. A tematy gdzie dziewczyny chcą schudnąć kilka kg szybko upadają... ja tam nie potrzebuję opisywać swojego życia, tylko pochwalić się czasem wynikiem :) gratuluję wyniku, naprawdę super:)

Gość pretty green eyes
tak bywa , że tematy upadają i jest to nieuniknione. ale mam dzisiaj lenia :O a zaraz goście przychodzą. 🖐️

Gość :O :O
jak tak dalej pojdzie pretty to naprawde do lata 20 kg schudniesz : O co mnie osobiscie wydawalo sie malo mozliwe a gdzie reszta ? pzdr :)

Gość gruba30-cha
hej dziewczyny, jestem ;0 zważyłam się przed świętamii, waże 90, czyli przypuszczam, ze jak zaczynałam dietę to było koło 100....Jezus Maryyyja tak sie zapuścić i od teraz to faktycznie musze schudnąć 20 kg do lata, jak już zobaczę 7 na początku to będę szczęśliwa, aczkolwiek w wiele starych ciuszków już wchodzę. w Swięta zaliczyłam parę małych grzeszków, ale nie przesadziłam, a teraz dalej na dietce i nie dam się... buziaki

Gość pretty green eyes
Gratuluję!!! :D:D 90 kg to nie tak dużo. Naprawdę. Ze 100 to świetny wynik!!! Ja od początku diety zrzuciłam 13 kilogramów. Dziś mija dokładnie miesiąc i ważę 13 MNIEJ :):):):):):) Oczywiście na tym nie koniec ale chcę unormować wagę aby była stabilna.

Gość dziewczyny a czemu tak
przytylyscie?

Gość pretty green eyes
ja miałam duże problemy. byłam po wypadku półtora roku całkowicie sparaliżowana, uczyłam sie chodzić na nowo , itd. Poza tym u mnie sprawa hormonów jeszcze jest. A ogółem u mnie to imprezy rodzinne ostatnio - spokojne ale bogate - trochę tortów z bitą się pojadło :O ;) Cóż. Nie wypada odmawiać ;) :) :D pozdrawiam 🌻 :)

Gość pretty green eyes
A tu nic - no taka pustka i cisza jak makiem zasiał. Dziewczynki, gdzieście się przeniosły, na jakim topiku siedzicie, hę?

Gość gruba30-cha
jestem wieczorem napisze waga 86 ;0

Gość gruba30-cha
trwam w diecie nie poddaje sie zdarzają mi się grzeszki;) aktualnie mam full pracy, do tego dobudowujemy salon do domu i jeszcze dziecko mam chore....masakra, dlatego nawet nie mam kiedy napisać dzisiaj w południe było 86, więc do mojego pierwszego celu 7 kilo a do ostatecznego 16, musze dać radę ;) całuje mocnoo i pozdrawiam, a co u was kochane dziewczyny, jak się trzymacie?