Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba30-cha

do lata 20kilo

Polecane posty

Gość gruba30-cha
faktycznie tu pustka, mimo wszystko ja w miarę możliwości będę pisała jak mi idzie i jakie zrobiłam postępy, mam tylko nadzieję, że dziewczyny nie poddały się i dalej dietkują.... buziaczki

Gość pretty green eyes
Wow! Jestem w szoku - świetnie!!! :D Ja na razie ugrzęzłam w martwym punkcie :O Słodycze mnie ostatnio gubią :O Muszę znów się jakoś zdeterminować. Patrząc na swoje zdjęcia z ostatnich urodzin, które były kilka dni temu stwierdzam, że MUSZE wziąć się ostro jednak. Mimo spadku wagi i tak jest źle. W lustrze tego nie widzę , wydaje mi się, że jest okey... dopiero kiedy patrzę na swoje zdjęcia to porażka - wieloryb w kadrze :( :( Wszyscy, nawet mężczyźni wyglądają przy mnie jak małe, chude okruszki. Choć wiele kobiet się odchudza (ważąc po 70 kilo i twierdząc, że są grube) to tylko prawdziwy grubas wie jak to jest, jakie to straszne uczucie. Gruba, zdrówka dla dziecka. Mam nadzieję, że się poukłada u Ciebie, że pociecha szybko wróci do zdrowia. Trzymam kciuki i gratuluję wyników - są rewelacyjne! Tak trzymać!

Gość neko-chan
witajcie, kobietki :D moze i ja sie przylacze? na razie zrzucilam 20 kg, zaczynalam z 94 kg, teraz waze 74 kg i chce zrzucic jeszcze 20 :) razem zawsze razniej :) do sierpnia chce miec 60 kg :) uda sie, jak myslicie?

Hej dziewczeta! Kupilam w koncu ladowarke! Niech topik odzyje:) A wiec tak,zaraz zmienie stopke! Waga praktycznie bez zmian,alee..mam mniej centymetrow.. Mialam troche biedy i nadal mam w rodzinie..U siostry stwierdzono raka kosci,siostrzenice w szpitalu:( Ehh,nie wiem jak zyc! Wszystko mi sie wali! Pozdrawiam,odezwijcie sie GRUBA 30!CHUJ Z NIKIEM! I inne! Zajrzyjcie i piszcie co tam u Was.

centymetry tez sa motywujace! :) u mnie ciagle spada i waga, i wymiary :) bo jak nie spada, to zaczynam sie dołować.

Gość gruba30-cha
hej, hej, jestem, jestem;) melduje sie z waga 84 kilo;) cos czuje ze jak troche poleciało to teraz bedzie stop ;) z mała juz lepiej, za to z mezem sie kłoce, za duzo roboty mamy przy tej budowie i zero czasu dla siebie ;( gratulujedziewczyny wyników, ja wczoraj zjadłam pół czekolady, a takie wyrzuty sumienia późnej miałam

Gość gruba30-cha
cichutko tutaj ;( to ja melduję, ze waga dzis pokazala 81 kilo, do mojego pierwszego celu zostal mi kilogram;) do ostatecznego 11 kilo, ale dam rade;) buziaki

Gość kamidia
Witajcie dziewczyny, bardzo chciałabym zrzucić do lata właśnie te tytułowe 20 kilo( no przynajmniej 15),mam bardzo ale to bardzo silną motywację i mocne postanowienie,że tak będzie .Ale zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać, jaką diete zastosować i w ogóle jak zacząć? Może coś podpowiecie...Siedzę w domu tzn. nie pracuję zawodowo, obecnie zajmuję się dzieciakami -młodsza 14 m-cy, starsza 11 latek, tak więc z faktycznym siedzeniem niewiele ma to wspólnego :) Także ruch w umiarkowanym stopniu mam ( spacerki z mała, itp.). Chciałabym zacząć jakieś bieganie czy coś w tym stylu wieczorami, ale nie mam z kim.Napiszcie jak Wy zaczynałyście.Będę wdzięczna.

Gość gruba30-cha
a tu dalej cisza.... melduję,że waga 79 ;) pierwszy cel osiągnięty;) do konca 9 kilo pozdrawiam

Gość gruba30-cha
jak co tydzien melduję się.... waga 77kilo, mam kilka grzeszków na koncie, ale nie oddaje się, nie sadze, zeby do konca maja udało mi sie zgubic te 7 kilo, ale chociaz 3 mniej to tez bedzie dobrze.powiem wam, ze juz sie fajnie czuje, aczkolwiek brzuch u mnie to jest tragedia....