Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewusia36_

Co żonaty facet mówi swojej kochnce o swojej żonie?

Polecane posty

Gość Ewusia36_

Że jej nie kocha. Że łączy ich tylko dziecko, że nie sypiają ze sobą... Co jeszcze?

no oczywiście że wygaduje takie rzeczy w końcu czymś musi usprawiedliwić swoją zdradę żeby nie wyjść na skurwiela ....a tak jest biedny żona go nie kocha.... nie rozumie ....nie uprawia z nim seksu ....i gdyby nie dzieci to by odszedł itd......... a gdy wraca do domu całuje żonę na dzień dobry i mówi kochanie wróciłem :D

gdyby chciał powiedzieć prawdę to musiało by to być coś w rodzaju: jestem z tobą, bo mi się ruchać chce

Gość tak mysle
ze zona nie dba o siebie wiec z nia nie sypia bo sie brzydzi:D, ze zona to stara, gderliwa, narzekajaca glupia suka ze zona jest glupia i pusta ze ozenil sie z nia tylko ze wzgledu na dziecko ze chce odejsc od zony bo kochanka jest madrzejsza (chyba dlatego ze nie zadaje tylu pytan):D ze jest nierobem i czeka az przyniesie kase do domu mozna by wymyslac i wymyslac.....ale czasem naprawde zdarzaja sie takie puste baby ze az zal tych mezow....:D

Gość Ja też.
Hmm, nie mówił, że jej nie kocha:) mówił, że żałuje, że wziął ślub, że jakby mu teraz dali nawet milion złotych to by drugi raz nie wziął ślubu i śmiał się, że no chyba że z możliwością rozwodu po pół roku na przykład:) mówił, że jest mądra, elagancką kobietą, coś tam coś tam, że się troszczy o dziecko, o dom, o siebie. Ale.... jak mu przyjdzie posiedzieć z nią parę godzin w domu to go chu...j strzela:))

Gość Ja też.
Kurde, to ten mój jakiś lewy jest:) nie mówi o niej źle, że głupia brzydka itd. Zawsze mówi o niej z szacunkiem.

Ja też.....widać masz kochanka dżentelmena :D a tak poważnie to tylko dobrze o nim świadczy przynajmniej nie wciska Ci kitu i nie udaje biednego chłopczyka którego nikt nie rozumie i nie kocha

Gość mój też mówi, ze jego
żona jest atrakcyjna (i jest, widziałam),mądra, dobra - zawsze z szacunkiem. I że ja kocha. I że sam nie wie, dlaczego czuje do mnie coś tak silnego, skoro od 20 lat jest w dobrym związku.

Gość niby kochanka
Mowi tylko dobrze o żonie,o tym co mu nie pasuje wcale sie nie wypowiada. Zastanawiam sie co mój mąż mowi swojej kochance o mnie.

Gość Ja też.
Hehe, no jest dżentelmen z niego:) to fakt, hehe:) A spotyka się ze mną bo lubi:) towarzystwo inteligentnych kobiet:) i nie jest starym zgredem tylko wyluzowanym 28latkiem:)

Gość Ewusia36_
Co jeszcze?