Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przymulona

co polecacie na poprawe pamieci i koncentracji

Polecane posty

Gość aśkapal
Kupcie sobie suplement Mind Up, oparty na naturalnych składnikach, kosztuje 70zł za 60 kapsułek, ale mam kod rabatowy na 30% jak chcecie (KOD: G9MIVMQF) , można to zamówić na https://www.grinday.com/pl/?wmsr=3 zobaczcie sobie skład na stronie, niemal same naturalne składniki a nie jakaś chemia sztuczna

Gość gość
Jest taka firma jak Pro Aktiv, oni mają oryginalne nano srebro koloidalne, można nim świetnie zdezynfekować i jakby odkazić organizm od wewnątrz.

Gość Endorfina90
ja stosowałam suplement SUPERMIND http://supermind.pl Dobrze się po nim regeneruje co przekłada się na lepsze funkcjonowanie w ciągu dnia. Ponadto poprawia pamięć i koncentrację. Mi bardzo pomógł.

Gość Maria44
Biorę IQooster już od około trzech lat i jest to wspaniały środek, który wypełnia moje ciało witaminami i głównymi składnikami odżywczymi, ułatwia radzenie sobie z moimi obowiązkami w pracy i mniej się męczę. Udało mi się podjąć wiele ważnych decyzji właśnie dzięki rozsądnej analizie sytuacji, poprawnemu podejściu i doskonałej koncentracji. Cena jest przystępna, a ponieważ osobiście przekonałem się o skuteczności produktu, kupuję go na kuponie rabatowym i zamawiam już na zapas ten pomocny środek.

Gość gość
Ostatnio czytałam, że bardzo dobrze wpływa na pamięć i koncentrację, ogólnie na „szare komórki”, sok z jagody. Zawsze mnie ciekawią takie naturalne metody wspomagania organizmu, więc zwróciłam uwagę, bo akurat w rodzinie mam osobę, która ma problemy neurologiczne i staramy się jej pomóc w każdy możliwy sposób. Bardzo dobre opinie mają soki Polskiej Róży, w ofercie mają też sok z jagód, ja mam zamiar przetestować :)

Gość karolajna315
Mind Up - jeden z najlepszych suplementów na pamięć i koncentrację, ma mnóstwo naturalnych i zdrowych składników. Pomaga mi zawsze na brak energii wszelkiej motywacji do działania, czy też na pamięć, wcześniej ciagle wiele rzeczy musiałam sobie zapisywać. Poczytajcie więcej tutaj https://www.grinday.com/pl/sklep/12-mind-up-enegry-for-mind.html

Gość kalinkakalinka12
Mi bardzo pomaga miłorząb, a dokladniej sok z niego. Codziennie biorę łyżeczkę i zauważylam zdecydowaną poprawę jeśli chodzi o pamięć. Polecam zwłaszcza soki salus: http://floradix.pl/pl/soki-salus/ - są w 100% naturalne, z roślin z pól ekologicznych, wiec zero chemii!

Gość Doroliea
Bardzo dobry jest suplement Mind Up, ktoś podlinkował wyżej ten produkt z grinday.com , bardzo mi pomagają te tabletki. Ten suplement ma dużą ilość substancji aktywnych, działa szybko i porządnie.

Gość gość
Też czegoś szukam. Dostałam nową bardzo dobrze płatną pracę i nie chcę zawieźć. Szczególnie teraz kiedy mam sporo problemów w domu i niestety z koncentracją moją bywa różnie. Zamówię chyba z grinday.com ten suplement mam nadzieję że mi pomoże

Gość katarzynaMaj
Ja również polecam https://www.grinday.com/pl/sklep/12-mind-up-enegry-for-mind.html jest to suplement na bazie naturalnych składników także bez obaw że nam zaszkodzi, jest bezpieczny dla żołądka i organizmu. Sama stosuję już od dłuższego czasu i zauważyłam że moje wyniki w pracy znacznie się poprawiły

Gość robert31
Jak czegoś potrzebujesz na po prawe pamięci to pisz na mojego e-maila żeby coś działało należy połączyć kilka składników mogę przygotować suplementacje na miesiąc gwarantuje po poprawę, jeżeli masz zaburzenia mowy lub depresje bądź inne zaburzenia napisz na pewno pomogę. robertomania31@interia.pl

Gość katerinova
Katarzyna czyli mówisz, że takie suplementy jak Mind Up od Grinday.com faktycznie poprawiaja prace mozgu i dzieki profilaktycznym stosowaniu takiego suplementu da sie lepiej skupic? Teraz mam duzo nauki i potrzebuje jakos wzmocnic prace mozgu dlatego pytam, bo szukam doslownie wszystkiego co zwiekszy efektywnosc mojej nauki...

Gość Gochaa129
MindUp rzeczywiście bardzo dobrze działa na pamięć. Ma naprawdę sporo składników które wpływają bezpośrednio na pamięć m.in żeń-szeń który odpowiada za proces uczenia się i poprawę pamięci.

Gość sunny sunday girl
po co wy się faszerujecie tymi chemikaliami? mózg potrzebuje witB najbardziej, żeby sie dobrze skupic. tej witaminy naprawde nie trzeba daleko szukać. jeśli wasz jadłospis nie zawiera jej wiele to wystarczy kupić jakis naturalny sok (np Rabenhorst) owocowy z witamminami i lepiej sie na tym wyjdzie, niż łykając jakieś obciążające żołądek pastylki!

Gość nina6711
Ja nic co chemiczne i zawierające nieznane składniki unikam nie chce aby mój orgiazm cierpiał przez to że chcę poprawić pamięć i koncentrację. Jakiś czas temu natknęłam się na jakimś blogu na recenzję suplementu w 100% naturalnego jakim jest ShapeUp. Same naturalne składniki, które znam także suplement idealny dla mnie.

Gość nina6711
Ja nic co chemiczne i zawierające nieznane składniki unikam nie chce aby mój orgiazm cierpiał przez to że chcę poprawić pamięć i koncentrację. Jakiś czas temu natknęłam się na jakimś blogu na recenzję suplementu w 100% naturalnego jakim jest MindUp. Same naturalne składniki, które znam także suplement idealny dla mnie.

Gość gosiamzaur
Mind Up ja również testowałam, będąc na 3 roku studiów i również spełnił moje oczekiwania. Na dzień dzisiejszy aktualnie szukam pracy ale jeśli będzie taka potrzeba to również wrócę do mind up.

Gość gość
witam bardzo dobre produkty ma firma molecular project tam można wybrać odpowiedni dla siebie

Gość gość Agnieszka J
Moim zdaniem nie ma lepszego środka na poprawienie koncentracji jak Mind Up. Obecnie po 3 miesiącach stosowanie nie mam najmniejszych problemów pod tym względem

Gość gość Kamil B
Moim zdaniem nie ma lepszego sposoby na poprawę pamięci i koncentracji jak Mind Up. Praktycznie już po pierwszym tygodniu była znacząca różnica.

Gość milenka

Na pamięć i koncentrację to polecam ziołowy suplement jakim jest Neuroprotector można go kupić na nowoczesneziola.pl.  Suplement jest godny polecenia, mam go już ponad rok i teraz dużo łatwiej jest mi zapamiętać różne rzeczy. Mam pracę, która własnie wymaga ode mnie częstego zapamiętywania więc suplement jest dla mnie idealny. 

Gość Marysia

Ja przy  rozpoczęciu nowej pracy korzystałam z MB Active dostępnego w aptekach, cena nie za duża, efekt zadowalający 🙂

Poniżej wstawiam link do artykułu na temat "wspomagaczy" pamięci, może się przyda 🙂

http://www.gdansk4u.pl/popraw-swoja-pamiec/

Gość gość

Też kiedyś zastanawiałem się gdzie kupić lek na koncentracje i jeden znajomy podesłał mi ten adres pewnylek.pl/ i muszę przyznać, że od tego czasu tylko tam kupuję. Wejdź sobie na stronę, poczytaj jakie są lekarstwa, poczytaj o ich działaniu. Podejrzewam, że to jest to czego szukasz.

Gość klinnka

Moja mama bierze geriamoc, to tabletki z żeń szeniem i wieloma ważnymi witaminami i minerałami, znacznie poprawiła się mamie pamięć i mówi, że nie ma już problemów z koncentracją tak jak jeszcze dwa miesiące temu.

Gość Milka

A sama próbowałaś geriamocy? Moja koncentracja jest raczej kiepska i szukam czegoś skutecznego, co mogłoby pomóc w takiej sytuacji?