Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila21

TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość lila21
mimo ze pracuje sama sie utrzymuje i dom to niedoszła tesciowa do tego stopnia sie posuneła ze chodzi i puszcza ploty ze mnie utrzymuje, kupuje jedzenie itp.

Ja bym jej wygarnęła prosto z mostu...bo to już nie jest przeciąganie męża na swoja strone czy buntowanie go przeciwko tobie tylko zwyczajne obrabianie doopy...nie pozwól jej na to i powiedz jej że Ci się to nie podoba. Weź sprawy w swoje ręco skoro Twój facet nic z tym nie robi...ona Cię obraża.

Gość lila21
Wiem ale nie bede sie znizac do jej poziomu wiecie ruszysz kupe to będzie śmierdziec

To siedź i nie rób nic....a kiedys tego pożałujesz. Nie potrafisz walczyc nawet o swoja własną opinię to jak chcesz walczyć o związek?

Gość lila21
ja juz nie walcze o związek bo on mi powiedział ze wybiera mamusie wiec nie ma sensu gdyby chociaż próbował to zmienić to tez bym cos w tym kierunku robiła a tak to po co

Gość lila21

Gość wiem z całą pewnością
teraz nie ma sensu się z babsztylem szarpac , twój chłoptas - no bo chyba nie mężczyzna już wybrał i kij mu w oko , będzie ciężko ale uwierz mi że z perspektywy czasu będziesz sobie gratulowac w porę podjętej mądrej decyzji

Gość lila21
Wiecie juz raczej czuje ulge i jestem z siebie dumna, ale szkoda mi go poprostu bo nie jest zły ale matak go niszczy