Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaa_16

CZY JESTEM W CIĄŻY ??!!!!!

Polecane posty

Gość ewelinkaaaa_16

Mam 16 lat. Kochałam się z moim chłopakiem rano o godzinie 8:00, miałam 15 dzień po okresie. Pękła nam prezerwatywa i mocno się zsunęła. Czyli tak jak byśmy się w ogóle nie zabezpieczyli. Cały dzień przeżywaliśmy stres. Wieczorem poszłam do ginekologa i okazało sie ze bardzo dobrze że zaraagowałam, ponieważ miałam dni płodne i plemnik już zdązył zagnieździć się w jajeczku. Dał mi recepte i jak najszybciej poszłam wykupić lek do apteki. Zażyłam go o godzinie 20:00 Mineło równo 12 godzin od odbycia stosunku. Mimo że wziełam tabletke escapella obawiam się ciąży. Po wzieciu tabletki escapelle 8 godzin pozniej zwymiotowalam, jakies 10 godzin po zazyciu escapelle wzielam inne tabletki błonnik 9 tab. Thermo Shape 3 tab i ocet jabłkowy 2 tab. Razem 11 tab. To są tabletki które wspomagają odchudzanie ( suplementy diety ) czy wszystkie te środki razem z tabletką escapelle nie gryzą się ze sobą? Czy tabletka escapelle zadziała? Bardzo często wymiotuje, mam silne zawroty głowy i bardzo boli mnie brzuch , dzisiaj zaczeły mnie boleć piersi. Mam wrażenie że są nawet większe. Mieszam produkty ze sobą np. czekolade ze śledziami, co gorsza mam baaardzo sily apetyt. Normalnie bym tyle nie dała rady zjeść. Jem jak za 4 dorosłe osoby. Mam potrzebe dostarczeniu organizmowi bardzo duzo ilosci płynów, zdecydowanie wiecej niz normalnie. Wiem że te wszystkie objawy są ciążowe, ale myśle ze nawet gdybym była w ciąży to one nie ukazały by się w tak szybkim czasie. Czy to znaczy że jestem w ciązy?

Gość pierwszy raz widziałem
nie, to znaczy tylko tyle, że jesteś głupim pryszczatym trollem.

myślę, że objawy typu mieszanie pokarmow nie wystepója po 3 dniach, tylko w dużo póżniejszym czasie. a piersi to też rzecz zgubna. nie powinnaś martwić się na zapas. po takich tabletkach zazwyczaj organizm szaleje, zawsze mozesz iść do tego samego ginekologa i zapytać się czy tak powinno być. a na przyszłość jak będziesz się Kochać z chłopakiem to przed końcem niech zawsze sprawdzi stan prezerwatywy.

gdybyś troche pomyślała to objawy ciążowe i to tak typowe nie wystepuja dzień ani dwa po zapłodnieniu. Masz takiego stresa, że można dostać nerwobólu czytajac to co piszesz. Pomyśl 30 razy zanim następnym razem przespisz sie z facetem...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zajebistego masz ginekologa :D jesli doszło juz do zapłodnienia to tabletka po juz nie zadziała, to nie sa tabletki poronne

Gość ale sie usmialam
Hahahahaha tak jesteś na pewno w ciąży i za chwilę urodzisz hahahahaha Dziecko!!! Posłuchaj, zanim zaczniesz współżyć dorośnij,rozwiń się emocjonalnie, a potem zabierz się za sprawy dla dorosłych!!!