Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen niemowlaka niepokojace

Niepokojaco dlugo spi

Polecane posty

Mam pytanie do mam moj syn to wczesniak zaniedlugo skonczy 7 miesiecy skorygowany wiek to skonczone 5 i mam pytanie czy to normalne ze moj syn w dalszym ciagu bardzo duzo spi rano wstaje kolo7.30zjada i spi tak do 10 potem idzie spac w granicach godziny 13 i spi okolo 4 godzin wstaje zjada bawi sie i tak kolo 18 zasypia o 20 wstaje kapiel zje pobawi sie i zasypia o 23 go karmie i spi do rana/w styczniu mial robione badania krwi wyszly dobrze :)nie wiem czy to normalne ?

Gość a co lekarz powiedzial
ci? On w koncu wie najlepiej.

niby ze ok ale moja kolezanka powtarza ze cos nie tak i w sumie moze i racje im dziecko starsze tym mniej spi a u mnie bez zmian jak noworodek:-

Moje dziecko chyba do roku spało bardzo dużo wstał zjadł poszedł spać, obudził sie po 2 godz zjadł i za dwie godziny poszedł spać na dwie godziny i tak w koło. Dwie godziny spał i dwie bawił się itd Więc myślę że to nic złego że dziecko tyle sypia. Może jakbyś go przestawiła żeby chodził spać o 20 bo trochę późno o 23.

Gość a co lekarz powiedzial
No to sluchaj lekarza a nie kolezanki :-) Jedne dzieci sa spiochami i sypiaja wiecej, inne mniej. Sprawa indywidualna.

ale on od 20 spi do 23 o 23 je ostani raz i potem spi do 7.30 rano ja nie slucham kolezanki i ona tylko sie nei pokoi czy cos jest nietak bo on naprawde spi calymi dniami

matko mój to tak spał do 2 lat i jest zdrowy. Bez przesady!!! A koleżankę do lamusa...

dzieki wam wielkie bo ja sie troche zaczelam nie pokoic:)i to solidnie