Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobika83

wizyta u wróżki w ciąży

Polecane posty

Gość bobika83

Witam drogie forumowiczki. Dziś byłam u wróżki(mąż mi odradzał, jak zwykle),ale że często korzystam z wizyt tej wróżki,poszłam dowiedzieć się co mi wywróży o dziecku i porodzie.Zaznaczyłam na początku wizyty że nie chce słyszeć o żadnych chorobach i śmierci, bo takich wiadomości lepiej nie wiedzieć.Więc przejdę może do sedna, wróżka powiedziała mi, żebym się nie martwiła, że wychodzi mi w kartach "spełnienie marzeń przez chorobę",nie wiem teraz jak mam to rozumieć,bo do głowy przychodzą mi złe myśli.Według wróżki "spełnienie marzeń - znaczy urodzenie dziecka ale ta reszta "przez chorobę",nie wiem jak to interpretować.Pytałam się jej czy chorobą może być nazywana ogólnie ciąża w kartach Potwierdziła, potem powiedziała że mam całkiem dobre karty i żebym się nie martwiła.Powiedziała mi również żebym po prostu uważała na siebie, dbała o siebie i "nie dzwigała".Skojarzyłam to od razu z problemem z kręgosłupem(mam skrzywienie,plecy okrągło-wklęsłe),więc może o to chodziło.Teraz nie wiem co myśleć o tym, wyobrażam sobie niestworzone rzeczy,boję się że będę mieć jakieś komplikacje przy porodzie.Proszę o rady oraz o interpretacje doświadczone we wróżeniu osoby.

Gość gisienka45
po pierwsze kobiety w ciązy nie powinny korzystac z wrózb

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.

Gość Lucyna85
Według mnie najlepsza jest Wróżka Grażyna, trafnie ostrzegła mnie przed moim (już byłym) chłopakiem jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Moze chodzi o to, ze bedziesz miala cesarskie ciecie przez problemy z kregoslupem.. Nie przejmuj na zapas.

Gość gość
To bylo 7 lat temu kolezanko.

Gość Oktawia1988
Ja mogę polecić wróżkę Grażyne jest konkretna i rzeczowa, mówi prawdę, nie przedłuża rozmowy ma numer tel 708-403-155 najtanszy jaki znam tylko 2,58zl/min

Gość gość
W końcu ktoś polecił prawdziwą wróżkę a nie naciągaczkę. Za rozmowę z Pania Grażynką z wrozkagauri.pl zapąłciłam tylko 10zł a dowiedziałam się naprawdę wiele.

Gość gość
Moje życie ostatnio było pełne problemów związanych głownie z pracą i finansami, nie wiedzialem co robic, dlatgo zdecydowalem sie na zadzwoenienie do Wróżki Diany (z wrozkadiana.pl). To niesamowita osoba, dzieki ktorej naprawilem swoja sytuacje. Teraz już mogę spokojnie skupić się na sobie i swoim zawodowym życiu.