Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomysłu heh

ludzie z POZNANIA pomóżcie !!! Doradzcie !!!

Polecane posty

Słuchajce poznalem niesamowitą dziewczyne !!! bogini !!! Spotykamy sie tzn dopiero dwie randki były he ale do rzeczy ! Więc pierwsza randka knajpka Kamea tam w piwnic na dole -wino przekąska rozmowa itp super, druga randka ja zaproponowalem a ona ze ok, ale pod warunkiem, że pzwole jej sie zrekompensować i ona ją zorganizuje nie chcialem bo mówie że ja zapraszam itp ale miejsce prosze bardzo niech ona wybiera. Jak sie spotkalismy to mnie zapakowala do taksy i do dark restaurant zabrała hehe zajebiste miejsce jedlismy w ciemnosci itp ale jak chciaem uregulowac rachunek to sie okazało ze ona juz wczesniej wszystko zaplaciła !! Za to wyslałem jej kwiaty i zaprsiłem na kolejna randkę zapytałem na co ma ochote a ona "zaskocz mnie" mysle sobie kurw. dobre ale jak ja ja mam zaskoczyć ? pytam czy jakieś życzenia - tak w ramach podpowiedzi ! a ona zabierz mnie na piknik heh no niby zartem, a potem dodala ze miejsce nie jest wazne a towarzystwo i ze obojetnie gdzie ją zabiore bedzie sie dobrze bawić ale ja zamierzam zabrac ją na piknik hehe nawet jak będzie snieg z rozmów wiem ze lubi sushi ja tez więc mam pomysł : koce koszyk a w nim fulll sushi kupie wszystko co mają heh winko i kieliszki i teraz problem ... jest zimno a spotkanie w przyszły weekend !!!! gdzie ją zabrać ? no nie do paku przecie i nie na ziemi myslałem aby tak sie rozbić na murku przy jakiejsc fajnej fontannie gdzies gdzie ladnie oswietlone, ale nie ma duzo ludzi, ale tez nie jakies zadupie ! ja mieszkam w pozn. od 6 msc więc nie znam miasta pradzcie mi coś ?? proszę !!! dodam ze moze to byc cos szalonego bo oboje lubimy szalone akcje i nie obchodzi nas ze ludzie będa patrzec jak na wariatów hehe chce aby było co wspominac, aby był funn :) co myslicie o tym pomysle ? pewnie zjemy i wbijemy gdzies na wino czy czekolade ale ogolnie może byc ?? tylko gdzie ? myslalem o dachu jakiegos budynku ale wszędzie pewnie snieg no i nawet jesli to nie znam takiego budynku :/ a i nie jestem gówniarz zeby nie bylo mam 25 lat ona 23 :)

Gość lodzik lodzik lodzik
niedawno bylo to samo do ludzi z krakowa tak więc w y p i e r d a l a j

kurwa jak to samo ?? co kopka kropke taka sama sytuacja ? ale o ma kraków do poznania ?? ja czlowiek prosi o rade a kaza Ci wypierd. :/

Gość wielce mi
Pierwszy błąd. Jak dziewczyna mówi zaskocz mnie a facet prosi o podpowiedź. Traci. Drugi błąd. Jak ją w tą pizgawicę zabierzesz na jakiś murek z sushi to może nie być 3. randki. Moja rada. Zaskocz ją. Olej temat pikniku i wymyśl coś naprawdę oryginalnego.

oryginalneg ?? o jest bardziej oryginalne niz piknik w marcu ?? z sushi ?? to będzie smieszne ona ma dystans do siebie nie będzie strzelac fochów !!! ja tylko pytam gdzie mozna sie rozbic z suschy w ponaniu hehe wiem ze ta to apisalem bez sesu ale jakas fajna miejscuwa ? jakas fontanna cz pomnik ? cos w en desen albo jak macie ciekawsze pomysły to dawać ! :) No kobiety pomózcie !!! zalezy mi na niej !!

Gość wielce mi
Żebyś nie musiał wspominać moich słów... pa

więc co proponujesz ?

Gość Pasja Mela Gipsona
przeleć ją na Cytadeli

ludzie no powaznie pytam !!

Gość kikkor
a piknik w pomieszczeniu? nie odmrozi sobie tyłka przynajmniej.... świece i takie pierdoły.

Gość tta niedobra pupa
No nie wiem, ona chyba żartyem wspomniała o pikniku - musicie mieć jakiś komfort, a jest raczej zimno... Po rpostu znajdź fajną knajpkę - w okolicach Starego Rynku je4st masa - ktoś mi chwalił jakąś co się nazywa Proletaryat, ale nie wiem co lubicie. Ja bym wolała towarzystwo raczej studenckie niż jakichś bambrów...

Gość rozbijcie namiot
na dziedzincu starego browaru :)

Gość he-he-he-he
ale masz problem :O rozbijcie sie z kocykiem w palmiarni, tam jest zawsze ciepło :D tylko musicie szybko konsumowac to sushi, żeby was pracownicy nie wyrzucili :P