Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaa.londyn

kredyt w uk...pomocy

Polecane posty

Gość dominikaa.londyn

wietam, czy ma ktos pojecie moze o kredytach albo kartach kredytowych, gdzie moglabym dostac najszybciej? mam konto w hsbc 5 lat i nie moge dostac ani karty kredytowej ani pozyczki nie wiem dlaczego, nigdy nie mialam debetu, zawsze na czas placone. a potrzebuje malej gotowkui... dziekuje za pomoc

Gość miszcz zmianowy
Często wysyłasz pieniądze z tego konta do Polski lub gdziekolwiek zagranicę?

Gość tez dominika i tez z lodnynu
no ,ale dlaczego nie zapytasz w HSBc czemu odmaiwaij ci karty kredytowe? na pewno jest jakis pwowod, i powinnas to wyjasnic.... najparwdopiodbniej ocs jest naparwde nie tak z towja historia kredytowa. masz stala prace i twoja wypalta wplywa na to konto w hsbc?

Gość anna maria...
http://www.moneysavingexpert.com/ polecam stronke, tam sie znajdzie info takze o kartach kredytowych. bledne jest mniemanie, ze najlatwiej dostac tam, gdzie ma sie konto. i wcale nie musi to byc dobra karta, bo moze miec duzo oplat etc. warto probowac w innych bankach, wiele mozna zrobic online. ja mam barlaycard - wysoko oprocentowana, ale bez problemu dali mi 5k na start, a konto normalne mam od8 lat w natwescie, gdzie moja karta kredytowa to zaledwie 1k. Mozna probowac tez amex. ogolnie karty kredytowe sa drogie.

Gość dominika.londyn
tez dominika i tez z lodnynu no ,ale dlaczego nie zapytasz w HSBc czemu odmaiwaij ci karty kredytowe? na pewno jest jakis pwowod, i powinnas to wyjasnic.... najparwdopiodbniej ocs jest naparwde nie tak z towja historia kredytowa. masz stala prace i twoja wypalta wplywa na to konto w hsbc? nie wiem co sie dzieje z moja historia nigdy nie bralam zadnego kredytu! tak moja wyplata wplywa na to konto od 5 lat ! nie wiem naprawde co mam myslec.

Gość experian, equifax to sa 2
glowne firmy zajmujace sie credit checks http://www.experian.co.uk/ http://www.equifax.co.uk/ Jedna z przyczyn odmowy karty moze byc na przyklad to, ze nie jestes na liscie wyborczej pod swoim adresem czyli electoral roll, poza tym moze maja za malo danych na Twoj temat czyli nie masz ugruntowanej historii kredytowej. Sprobuj sie postarac o pozyczke lub karte kredytowa w innym banku. http://www.moneysupermarket.com/credit-cards/ masz tutaj stronke, aplikuj na taka gdzie jest 0% na zakupy przez jak najwiecej miesiecy i jak najnizsze oprocentowanie. potem mozesz wziac druga karte, na ktora zrobisz balance transfer z tej, znowu najlepiej patrzec na takie karty gdzie oferta na balance transfer to 0% przez np. 9 miesiecy.

Gość samotna z dzieckiemm
no a STARSZE tematy od tego to tez potrafisz znalezc???? madzia- idiotka

Gość ggggggg27
samotna z dzieckiemm - dobrze sie czujesz?? zgryzliwa babo, nie dziwo ze jestes samotna..

Gość samotna z dzieckiemm
na cholere ktos podnosi stary topik z 2010. czy to jest takie trudne zeby przeczytac daty?!?!?!?!?!?!?!? ggggg27-uwazaj zebys ty czasem nie skonczyla jak ja

Gość ggggggg27
o mnie sie nie martw. nie skoncze tak jak ty bo mnie to nawet nikt nie chce ruchnac.

wez karte kredytowa z innej firmy, niekoniecznie w banku, w bankach maja czasem wymagania i nie wiadomo o co im chodzi tak naprawde - jeden dostaje, drugi nie, chyba to jakby indywidualna decyzja bankowca. pracowalam w uk dla banku amerykanskiego, tzn jako posrednik bardziej (duzo by opowiadac, byla to firma marketingowa) i wielu osobom wydalam karty kredytowe. wymaganie bylo jedno: bycie w uk 3 lata a i tak tego nie sprawdzali takze dzieki mnie wielu polakow dostalo swoje kredytowki a ja na tym jeszcze zarobilam :)