Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexi-21

Pump It Up - The ultimate dance workout. Jakie efekty?

Polecane posty

Witam od dziś ćwiczę z Deanne Berry :) Dotąd ćwiczyłam callana ale przyznacie, że trochę nudzi... A te ćwiczenia sa super urozmaicone i dają wycisk właśnie siedzę cała mokra...70 minut trwa ja wytrzymalam 63 tzn nei robiłam rozciągania bo już nawet na to nie miałam siły :) Co sądzicie ile razy w tygodniu powinno się ćwiczyć w celu redukcji masy ciała i po jakim czasie pojawiają się efekty? Czekam na wypowiedzi ćwiczących dłużej :)

Gość zawsze powinno sie robic
rozgrzewke na początku i rozciąganie na koncu Dotyczy to każdych cwiczen. jezeli nie dajesz rady to omin którąs ze środokwych częsci. ja omijałam częsc z pompkami. cwiczyłam ten program 5 razy w tygodniu przez miesiąc i schudłam 2 kg bez zadnych diet.

Dzięki za odpowiedź :) Rozgrzewki nie pomijam - robiłam te ćwiczenia pierwszy raz wczoraj - właściwie mam kilka zestawów na kompie i teraz codziennie testuję inny...wybiorę ten który mi najbardziej przypasuje :) Ale chyba to będzie własnie pump it up bo muzyka jest świetna i fajnie prowadzą. A ja właściwie nie cierpię się rozciągać...czy to naprawdę konieczne? A jakie zauwazyłaś zmiany wizualne? Bo wagowe to aż tak bardzo ważne nie są - wiesz może ile cm schudłaś w róznych partiach ciała w ciągu tego miesiąca?

jeśli będziesz regularnie ćwiczyć to efekty na pewno beda. A jakie? To już zależy od Ciebie - od Twojej samodyscypliny, diety, regularnosci, sprawności fizycznej itd :)

Witam :) Zamierzam ćwiczyć codziennie z tym, że jeszcze kilka dni inne ćwiczenia testuję, codziennie co innego :) ale jak dotąd te pump it up są najintensywniejsze, wczoraj robiłam Before & After z Charlie Brooks jak dotąd nikt nie pisał o tych ćwiczeniach w sumie też niezłe są...trudne tam są na brzuch...dietę trzymam i biorę hmb + picie herbatek ziołowych ułatwiających odchudzanie...zobaczymy co z tego będzie :) ale najwazniejsze to, żeby cwiczenia staly się nawykiem

Hmmm czyżby nikt więcej nie cwiczył pump it up? :) Ja robie jednak na zmianę jeden dzien pump it up a drugi before and after bo tam jest wiecej przysiadow w rozkroku a chce nogi wyrzezbic...milo by bylo gdyby jeszcze ktos cwiczyl i zdawac sobie tu wspolnie relacje z efektow :)

Właśnie natrafiłam na ćwiczenia również z Deanne Berry: Clubland Work out - są świetne!!! Jeszcze lepsze niż pump it up ze względu na część poświęconą dańcu dyskotekowemu...super to wygląda i chce sie tego nauczyć :) jak ktoś ma te ćwiczenia to dzielcie się wrażeniami. Uwielbiam tą Deanne :) każde ćwiczenia z nią są chyba świetne i tyle.

ja te cwiczenia cluband tez próbowałam ale nie przypadły mi do gustu. a co do efektów wizualnych , to ciało było jędrniejsze- brzuch tak nie odstawał i ogólnie poprawiły się kontury. jakiegos duzego spadku w obwodach nie zauważyłam , no ale ja nie stosowałam przy tym żadnej diety.

a tu o rozciąganiu Niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego jak ważne są ćwiczenia gibkościowe. Osoby uczęszczające do klubów fitness zwykle unikają po treningowego rozciągania. Ćwiczenia gibkościowe nazywane inaczej stretchingiem czy rozciąganiem mają na celu zwiększenie zakresu ruchów w poszczególnych stawach i zmniejszenie napięcia mięśni, a tym samym niwelują jakże częste bóle kręgosłupa.(...) Dzięki rozciąganiu poprawia się nasza sprawność ruchowa, ciało staje się bardziej gibkie, elastyczne i rozluźnione. Ćwiczenia rozciągające zmniejszają napięcie mięśniowe i zwiększają elastyczność mięśni. Szczególnie na zakończenie, ćwiczenia rozciągające pomagają mięśniom lepiej się zregenerować, uelastycznić i rozciągnąć.

jezeli nie lubisz się rozciągac , to mozesz skrócic czas rozciągania , wykonywac tylko co drugie powtórzenie i rozciągac się mniej intensywnie. Ale nie powinno się całkiem rezygnowac z roziągania

A macie link do tego workland? bo nigdzie tego nie moge znaleźć, a efekty sa świetne - szczególnie jak sie patrzy na te zgrabne laski, to motywacja szalenie rosnie :)

Dziękuje za odpowiedz :) Ja włąsnie dzisiaj przesortowałam dużo tematów na sfd i tam jest cos co mnie zaskoczyło...podobno cwiczenia siłowe są najlepsze a nie aeroby...i zgłupiałam... A po jakim czasie widziałas efekty? grawitacja - ja sciągnęłam Clubland z Chomikuj.pl wkleję link: http://chomikuj.pl/foxy__lady?fid=90226370 Tam poniżej są jeszcze inne cwiczenia z tą prowadząca którą uwielbiam :) chyba tez posciągam sobie poki mam transfer :) A w tych ćwiczeniach Clubland naprawde taniec jest świetny tylko ciezko mi nadązyc zeby się nauczyć

Gość zawsze powinno się robic
ja pierwsze efekty zwuważyłam po 2 tygodniach

Gość slodka_szatynka21
Ja w zeszlym tygodniu zaczelam cwiczyc, chcialabym sobie ujedrnic troche cialko, szcegolnie posladki i uda. Podoba mi sie bardzo ten areobik. ja zwykle robie rozgrzewke, potem wybieram jeden z tych 2 srodkowych zestawow i koncowke. Bo nie daje rady robic 2 zestawow srodkowych , nie mam jeszce tak dobrze wyrobionej kondycji, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej bo nie musze robic przerw, poczatek byl ciezki, pamietam ze po 15 nie mialam sil.:) Ale zamierzam teraz cwiczyc regularnie bo jednak lato zbliza sie wielkimi krokami i chcialabym ladnie wygladac w kostiumie kapielowym i oczywiscie dla faceta zaczelam cwiczyc:) Dobre efekty sa jak wykonujesz cwiczenia i po treningu wmasowujesz w cialo balsamy i musy do ciala. ja tak robie najpierw balsamem ujedrniajacym , potem jeszce musem do ciala i musze przyznac ze posladki mam duzo jedrniejsze:) Mysle ze jak polaczy sie te cwiczonka z masazem i wcieraniem balsamow to efekt mozna uzyskac szybciej, bo ja widze efekty juz po ponad tygodniu, skora jest gladsza i bardziej sprezysta:) Do tego jeszce peeling z kawy raz w tygodniu. Tylko trzeba niestety regularnie cwiczyc i nie pozwolic na to aby zasiedziec i nie objadac sie slodyczami.

Gość Fanka Deanne
Ktos to jeszcze cwiczy?:)

Gość ja cwicze Insanity z shaunem T
koles daje taki wycisk ze.... ale juz widze efekty ;)

Gość Fanka Deanne
ja też próbowałam kiedyś z nim ćwiczeń ale może źle je wykonywałam bo dla mnie nie były męczące... Wole TUDW bo tam jest "szybciej" :)