Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka.

Kotlety mielone!Macie jakieś własne sbosoby na ulepszenie ich???

Polecane posty

Gość miszka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja daję trochę sera
topionego albo i nie - do środka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ijk
ja dodaje ogorka kiszonego, cebulke i musztarde, czasami ryz albo pokrojony boczek i pieke w piekarniku na patyczkach do szaszlykow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mloda kuchareczka
Paprykę w przyprawie-ostrą i łagodną, szczypiorek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze mnie nie pogrzało
czosnek w płatkach, suszone pomidory albo duźo siekanej zieleniny -pietruszki, koperku, albo tarty żółty ser albo namoczone w alkoholu rodzynki i zawsze dodaję do masy trochę wody.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzadzudzi
- drobno pokrojone pieczarki i szczypiorek :) - ser żółty - różne warzywa, oczywiście też drobno pokrojone

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ogólnie robię tradycyjne
kotlety tzn. z mięsa mielonego i czerstwej bułki ale czasami dodaję starte na tarce pieczarki a jeśli nie to podaję z sosem pieczarkowym. Używam również przyprawy do mięsa mielonego z kamisa i wychodzą pyszne :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja ulepszam kotlety mielone robiac je z samego miesa (wolowego), dodaje czosnek, majeranek, swieza pietruszke jak mam. z tego wychodza badziej 'hamburgery' niz typowe mielone, ale mi lepiej smakuja :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dodaje do nich
do srodka boczek ale taki bez tluszczu(plasterek) i dobrze lepie, czasem do srodka pieczarki, kukurydze albo groszek, ponadto cebulke albo czosnek drobno pokrojony, i zawsze dodaje startego ziemniaka, kotlety sa wtedy miekkie, poza tym smaze je na malutkim ogniu i pod przykryciem, wtedy sa najlepsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×