Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamka

PROSZĘ wpisujcie się (problem)

Polecane posty

Gość Tamka

Witam ! Mój problem polega na tym, że w wieku około 27 lat od 2 letniego współżycia zwiotczały mi i wydłużyły wargi sromowe mniejsze i wysunęła lekko łechtaczka. Od kiedy tak mam nie mogę chodzić w spodniach, czuję ból i ucisk na te okolice, a gdy jestem nago to wargi mi po prostu dyndają !!! Znalazłam jeszcze coś na ten temat: "Mało kto zdaje sobie sprawę z tego, że do zewnętrznych oznak dziewictwa, oprócz błony dziewiczej, należą pełne, jędrne i ściśle do siebie przylegające duże wargi sromowe, których wewnętrzna strona ma barwę różową. Wargi sromowe małe u dziewic przylegają do siebie nawet przy szerokim rozłożeniu nóg i są bladoróżowe." Ja też tak miałam przed współżyciem. Czytałam, że po porodzie tak się może stać, ale nie po zwykłym stosunku Mam pytanie do was Kobiet, czy też wam się tak zrobiło i czy odczuwacie jakiś dyskomfort jak nosicie obcisłe spodnie ??? Proszę wypowiedzcie się na ten temat Pozdrawiam.

Gość ajsza221
ja rowniez rodzilam i to dwa razy wiadomo nie jest ONA taka jak przed porodem ale podczas stosunku to tak jak przy porodzie miesnie gladkie ulegaja naciagnieciu i po stosunku czuje sie jak bym miala przyklejone dodatkowe wargi nie przejmuj sie tym a czy po porodzie cwiczylas skurcze pochwy?tzn sciskasz i puszczasz tak jak gdy chce ci sie siku i trzymasz -mimo wszystko nie przejmuj sie faceci mysla ze po porodzie beda mieli taki sam efektciasnosci i wygladu jak przed nie nos stringow przynajmniej narazie

Gość Tamka
ajsza, ty pewnie myślisz, że po seksie mi to wszystko się schowa - tak miałam na początku współżycia, a teraz już się nie chowa, tylko wszystko jest rozciągnięte.

Gość Tamka
i jeszcze nawet nie rodziłam

Gość a fuuujjj
ta znowu!

ja też tak mam jak ty i nie przejmuję się tym Mojemu takie się podobają też nie lubię stringów

Gość zielona-fala
to ja mam dobrze rodziłam i nadal jestem ciasna i nic mi nie wisi

Gość Tamka
annnkaaa28 Ty też tak masz od stosunków ?

Gość Sensor
naturalne środki wspomagające osiągnięcie orgazmu www.dyskrecja.pl/sklep.php/k103-krople.html?