Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcejuzwiedziec

CZY MOGE ZROBIC JUZ TEST????

Polecane posty

Gość chcejuzwiedziec

Podejzewam, ze jestem w ciazy, wczoraj byl termin @ dzis rowniez jej nie ma, bole brzuche mialam tylko slabsze niz zawsze, bol piersi nadal jest. Myslicie, ze moge zrobic juz dzis test? wiem, ze najlepiej z rana i odczekac pare dni, ale wiecie jak to jest...;)

Jasne, że możesz już zrobić test. Ja robiłam trzy dni po spodziewanym terminie @ i na dodatek o 18 i wyszły dwie grube kreski. Powodzenia :)

Gość chcejuzwiedziec
u mnie jest narazie 1 dzien po spodziewanym okresie, a czy miałaś takie same bóle jak na @????

Bóle były takie same jak na @ tylko piersi inaczej mnie bolały i znacznie się powiększyły.

Gość chcejuzwiedziec
dziekuje za odp;) te tymczasowe bole okresowe troche mnie dziwia, ale wlasnie czytałam, ze wiele kobiet miała tak na poczatku ciazy.

hej;) Ja robiłam test 1 dzien po spodziewanej miesiaczce i nie rana a w ciagu dna nie jest konieczne zebys rano robiła a potem powtórzyłam po 48h

Jasne, że możesz spokojnie :) I nie koniecznie musisz czekać na poranny mocz. Mój przypadek był absurdalny. Robiłam pierwszy test dzień po spodziewanej miesiączce, wieczorem, po wypciu małego piwka u znajomych (alkohol podobno osłabia wynik testu) i wyszedł pozytywny. Na drgi dzień zrobiłam test rano, żeby potwierdzić i wszedł negatywny... A teraz jestem w 14 tygodniu ciązy. Więc różnie to bywa. Ale uważam, że spokojnie możesz działać. Powodzenia!!

Gość chcejuzwiedziec
Wiec zrobie dzis...nie wiem czy macie trzymac kciuki, gdyz ja sie o dziecko nie starałam...ale dziekuje;)

Też się nie starałam i jak zobaczyłam te dwie kreski to wpadłam w czarną rozpacz. Wydawało mi się, że to koniec świata. Dopiero jak zobaczyłam Małego na USG to zaczęłam się cieszyć.

Gość joojjjjjjjj
ja robiłam dwa dni przed terminem @ i wyszła duga blada kreska - potem dzień po i już ciemniejsza była - tylko koniecznie rano i niesikałam tak od 19stej żeby stężenie na rano było duże hihi - i się potwierdziło :)