Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana_Madziulinka

Co macie dzisiaj do zrobienia ?

Polecane posty

Gość sfsfffsfddf
Będziesz sprzatać w jego szafie? :O Hahahahahha

Gość to ja tez napisze
- wziac szybki prysznic - wyskoczyc na bazarek, pochodzic chwilke, moze cos kupic - posprzatac troszke pokoj - dokonczyc trzy projekty na uczelnie - namalowac cos - zrealizowac dwa kolejne projekty i cos jeszcze sie znajdzie...

Gość sfsfffsfddf
W życiu nie sprzątałabym w szafie faceta :D (chyba, że nie miałby rąk :O) Nieźle dajesz się wykorzystywać :P Heheheheheheheheh

Wykorzystywac ?? CHyba zartujesz :) Robie to z przyjemnoscia ... Jesli on pracuje to ja sie zajmuje domem to chyba dosc logiczne ?? A skoro ty jestes jakąś walniętą feministką i nie dotkniesz się do niczego żeby mu pomóc to tylko czekac aż zamieni Cię na jakąś normalną dziewczynę :) Grunt to dobrze porozkłądac obowiązki a nie trzymac pazurki w górze i liczyc ze albo on wszystko posprzata albo samo sie zrobi :)

przeczytać do końca Mein Kampf, i pierwszą część , tworzenia fraktali i horyzont zdarzeń, bezszczelnie zerżnięte z chomiczka.

ello o tym chmurnym poranku wszystkim🌻😘 ano własnie wrociłam z zakupow😭 i czekam na kolezankę :D w sumie nic dzis nie robie oprocz jakiegos obiadku :D luuzzi

Gość gbnyrnvkbwkvbwl
- umyć włoski - umalować się - wyprostować włoski - ubrać się elegancko ... - zjesc płatki z mlekiem - i wyjazd do ukochanego ;)

hahah no widzisz:D ja jutro obejrze Lecha bo gra na wyjeździe a dzis ...hmmm poplotkujemy z psiapsióła na temat piepshonej love i wszystkim co z nią zwiazane hihihih nawet winko kupłam i ciacho wiec bedzie fajosko :D ale i tak pewnie zajrze pozna noca do Was Pyszczki😘