Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiadelta

czy 23 latki mają jeszcze takie problemy?

Polecane posty

Gość głupiadelta

Zastanawiam się czy ze mną coś nie tak, czy jestem niedojrzała czy po prostu słaba psychicznie? Przejmuję się i zadręczam, gdy wydaje mi się, że ktoś mnie nie lubi, godzinami roztrząsam zachowania innych, wobec mnie i nie tylko, analizuję... Boję się iść na imprezę, gdzie będzie ktoś bardziej pewny siebie ode mnie (?!) - głupie, wiem... Strasznie się przejmuję wyglądem,choć na codzień udaję, że mnie to nie obchodzi Jestem dziewicą Oglądam bajki Disneya i marontrawię godziny oglądając cudze życia na Fcebooku zamiast zająć się swoim To dla mnie poważne problemy, oprócz ostatniego. Czy naprawdę ktoś jeszcze w moim wieku zadręcza się, że ktoś go nie lubi itp??

Gość głupiadelta
ludzkie życie i nieszczęścia bardziej interesują mnie i jakoś mnie jarają

Gość Lena_22
Zdecydowanie mają...jesteś tam?

Gość głupiadelta
poprzedni post o ludzkich nieszczęściach nie był mój... Napisałam tego posta, bo ciekawa jestem po prostu czy faktycznie cos u mnie nie tak, czy może ktoś jeszcze ma podobne problemy.

głupiadelta => Spoko, sporo ludzi tak ma. Ot, posrani rodzice długo wychodzą bokiem. Też lubię bajki Disneya. I anime :classic_cool:

Gość głupiadelta
Hm, ale moja siostra zupełnie inaczej ma w życiu, jest niewiele młodsza... Może to cecha jakieś słabej osobowości?? Jak sobie inni 23 latkowie z tym radzą? Ja naprawdę nie chciałabym już więcej mieć takiech problemów licealistek..:/

Gość przeminęło z huraganem.
też mam podobnie. niewiem od czego to zależy. tzn nie spędzam całego czasu na przejmowaniu się i oglądaniu profili innych ale mam czasem takie momenty.

Gość 23 latka
nie jestes sama ;) glowa do gory :)

Gość głupiadelta
oprócz tego lubie jesc kupe i to chyba jest moj najwiekszy problem

Gość przeminęło z huraganem.
ostatnio znajoma 14 latka powiedziala mi ze sie jeszcze nie calowala, pomyslalam: nie jestes sama glupia dziewczyno! :(