Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda91

pomózcie czy ktos mial takie oznaki i czy moglo by tak byc

Polecane posty

Gość mloda91

witajcie. kochalam sie z moim chlopakiem 14,15,17 dnia cyklu w 14 dniu mialam sluz podobny do kurzego bialka co wygladalo na to ze mialam dni plodne i po moich obserwacjach juz nie wystapil po stosunku no i po jakis 4 dniach od tego zdarzenia jest mi strasznie cieplo i gdy chodze do kibelka siku gdy sie podcieram zauwazylam wydzielinke bezbarwna tylko ze ciagnaca jest. jak myslicie czy to moze byc ciaza??

Gość alicja88844
czy kochaliście się do konca?

Gość mloda91
taak

Gość alicja88844
po 4 dniach od stosunku nie można stwierdzić ciąży. Śluz ciągły jest objawem dni płodnych a jesli odczuwasz jakieś zmiany w swoim ciele to może oznaczać , że dochodzi własnie do zapłodnienia- to trwa ok 6 dni. Zrób test dzień przed spodziewaną miesiaczką.

Gość mloda91
dziekuje wspomne rowniez ze w 15 i 17 dniu tez kochalismy sie do konca i nie chodzi tu o to ze boje sie ciazy tylko jestem bardzo ciekawa czy bedziemy mieli dzidziusia. i przyznam ze wczesniej nigdy nie mialam takich objawow w takim czasie czyli chodzi mi o to ze jest mi bardzo cieplo i ten dziwny ciagnacy sie sluz owszem cieplo mi bylo ale na 2 dni przed okresem a jest to teraz nie mozliwe bo okresu spodziewam sie dopiero za ok 2 tyg i przewaznie bylo mi tylko cieplo w sensie ze sie pocilam pod pachami a teraz odczuwam to na calym ciele w nocy obudzilam sie cala mokra w dodatku wszytsko mnie bolalo i nie moglam spac...

Gość mloda91
jesli ktos moze to niech napisze czy moge spodziewac sie ciazy czy jest to moze nie mozliwe albo i na cos innego wskazuje