Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna

moja dziwna idealna dziewczyna....

Polecane posty

Gość moja dziewczyna

z wygladu moja dziewczyna jest poprostu ideałem. ma długie blond wlosy, duuuuze niebieskie oczy, 170cm wzrostu , swietna figure no poprostu ideał. natomiast jest troche dziwna bo ma tak jakby kilka osobowosci, uwielbia chodzic po sklepach, minimum 2 razy w tygodniu musi sobie kupic nowe spodnie itp :| ma kilka kosmetyczek wypelnionych wieloma kosmetykami a nawet polowy nie uzywa, maluje sie z godzine , tipsy, solarium czasem.. no mozna by powiedziec ze jest taka ,,plastikowa laleczka'' ale ma tez twardy harakterek . chodzi na jakies tam walki i jak wraca z polamanymi tipsami albo jakis siniakami to nie mowi ,,o boze polamalam paznokcie i mam siniaka na nodze jak ja teraz wygladam '' nie przejmuje sie tym wcale :) chodzi tez na silownie ze mna i kumplami , jezdzi na basen, uczy mlodszych plywac. i czasem jak jestesmy na dyskotece to inna laska potrafi powiedziec do drugiej ,,patrz na ta barbie..'' to moja dziewczyna potrafi sie bardzo dobrze bronic nie tylko poprzez ,,pobicie'' ale takze potrafi sgasic slowami. ma gadki takie ze nikt sie nie odezwie. tu niby slodka landryneczka a z drugiej strony silna waleczna lwica :P jest za idealna i dlatego wydaje mi sie ze dlugo nie bedziemy razem bo ja jestem taki przecietny i pewnie nie dlugo sie jej znudze :(

Gość a gdzie tu ideał
Na moje oko brak jest okrzesania i klasy, a Ty niepotrzebnie masz kompleksy.

Gość moja dziewczyna
bardzo dobrze sie uczy, jest mila dla innych, nie ma zadnych wrogow, wszyscy ja lubia oraz pomaga innym , a to ze lubi solarium i ma blond wlosy oznacza ze nie ma klasy?! nie wyglada jak taka typowa blond barbie

Gość a gdzie tu ideał
Jak ma takie "gadki" to wątpię, aby wszyscy ją lubili. Do blond włosów nic nie mam, przecież nie to świadczy o człowieku jaki ma kolor włosów, zresztą sama jestem blondynką. Najpierw piszesz, że wygląda jak Barbie a potem, że nie....

Gość a gdzie tu ideał
Według mnie to Ty będziesz musiał nieźle harować, aby spełnić wszystkie jej zachcianki - zakupy, kosmetyki i inne fanaberie, chyba, że sama dobrze zarabia, ale wtedy pewnie wyda wszystkie pieniądze na własne przyjemności - siłownia, solarium, tipsy. Znam taką "słodką landryneczkę", wszystko kręci się wokół niej, ona powinna świecić blaskiem i być podziwiana, a inni spełniać jej zachcianki.

Gość moja dziewczyna
napisalem ze mozna by powiedziec ze barbie ale nie jest taka typowa. a gadki nie w takim sensie ze kogos wyzwie tylko tak powie ze drugiej osobie jest az glupio i nie wie co powiedziec

Gość moja dziewczyna
ona lubi o siebie dbac i wlasnie jak idzie na zakupy (ja z nia nie chodze bo nie lubie ) to zawsze mi tez cos kupi az mi potem glupio ze to dziewczyna mi cos kupuje a nie ja jej. i nie jest wlasnie taka ze uwaza sie za bog wie kogo ze ,,swiat nalezy do niej'' i kazdy ma jej uslugiwac. jest poprostu za idealna i w tym problem. bo nie uwaza sie za ksiezniczke i w ogole.

Gość gngngngf
a przepraszam bardzo jakim cudem pozwalaja jej w ogole wchodzic na zajecia z tipsami??:O twoja dziewczyna jest bezmózgiem...

Gość moja dziewczyna
bo robi sobie tipsy to odrazu ze jest bezmozgiem?! :o

Gość gngngngf
nie idioto.... czytaj ze zrozumieniem...:O

Gość moja dziewczyna
sam jestes idiota kretynie

Gość a gdzie tu ideał
Bo chodzi na zajęcia z walk z tipsami..... Wydaje mi się, że mimo wszystko przesadzasz z tą jej "idealnością". Nikt nie jest idealny. Nikt ! A Ty niby dlaczego masz takie kompleksy ? Nie masz zainteresowań, swojego zdania?

Gość moja dziewczyna
moj problem wlasnie polega na tym ze ona jest za idealna ! mam swoje zainteresowania i w ogole. ale ona jest chodzacym idealem i boje sie ze za niedlugo ja strace bo to jest za piekne

Gość bcvbvcb
wyglad i zainteresowanie tipsiarstwem jeszcze nie swiadcza o byciu idealna, znasz ja z kazdej strony? ze tak twierdzisz? chłopczyku

Gość moja dziewczyna
tak znam ja bardzo dobrze i napisalem juz ze oprucz tego swietnie sie uczy i pomaga innym

Gość bcvbvcb
jak ktos juz napisał ze nie ma idealnych osob, jeses zauroczony jej wygladem i tym ze ona sie interesuje własnym wygladem, ciuchy, siłka nono, jest pewnie bardziej w sobie zakochana niz w tobie. i ciekawe jakby sobie twoja dziewczyna poradziła jakby odbyła rozmowe z madra osoba? skoro poswieca czas na rozwjanie miesni na siłowni i dodatkowo łazac po sklepach zamiast mozgu

"czasem jak jestesmy na dyskotece to inna laska potrafi powiedziec do drugiej ,,patrz na ta barbie..'' to moja dziewczyna potrafi sie bardzo dobrze bronic nie tylko poprzez ,,pobicie'' ale takze potrafi sgasic slowami. ma gadki takie ze nikt sie nie odezwie. tu niby slodka landryneczka a z drugiej strony silna waleczna lwica " czyli dobrze rozumiem, ze jak ją ktoś wkurzy to ona czasem go pobije a czasem nie, ale za to dobrze przygada i pewnie puści piękną wiązankę słowną :O dobrze wyżej piszą, -zero klasy i subletlności kobiecej, a poza tym to Ty jako jej facet powinieneś ją bronić :P

Gość moja dziewczyna
przeczytaj cala moja wypowiedz!

Gość a teraz jaa
z tego co tu wyczytalam to twoja dziewczyna jest i ladna i madra... i bardzo fajnie ze taka ci sie trafila :) i jesli sie kochacie , ufacie itp. to zycze szczescia a jesli jednak cie zostawi to oznacza ze wcale nie jest tym idealem :P

Gość moja dziewczyna
napisze raz jeszcze. opucz idealnego wygladu jest tez madra, dobrze sie uczy, uczy takze na basenie plywac, pomaga innym ludziom, jest mila i ma wielu przyjaciol. czasem puszcza jej nerwy wiec potrafi tez przylozyc ale nie wywyzsza sie i nie uwaza za bog wie kogo ! czytajcie ludzie wszystkie wypowiedzi :o

Gość klklklklklklkl
a potrafi gotowac? nie awanturuje sie z toba? jezeli juz snujesz podejrzenia ze mogłaby cie zostawic bo jestes szarakiem to juz ja wykresla z listy ideałów ktora i tak w ogole nie istnieje

Gość no wiesz to jest kafe
jak ludzie przeczytaja ze laska nosi tipsy to juz nie czytaja reszty tylko odrazu oceniaja, i przez to ze ma te tipsy oceniaja ja jako pusta lalunie i wogole :o ale nie przejmuj sie bo sama znam wiele takich blondi z tipsami ktore sa bardzo mile, fajne i madre !

Gość moja dziewczyna
tak potrafi gotowac. nie awanturuje sie, nie ma tych humorkow podczas okresu itp :)

Gość taki ideał powienien
w hipermarkecie na ekspozycji stać niechby wszyscy podziwiali :)

przeczytałam całą Twoją wypowiedź - w życiu mi tak nerwy nie puściły, żebym kogoś uderzyła :P

Gość a gdzie tu ideał
Do Autora - Idealne jest chodzenie na zakupy ubrań 2 razy w tyg., smażenie się na solarium ? To wiesz co, to ja jestem jeszcze bardziej idealna niż Twoja dziewczyna, urok osobisty mam, zawsze dobrze się uczyłam, jak ktoś o coś poprosi to staram się pomóc tej osobie, ustępuję miejsca starszym, a do tego nie chodzę na solarium, nie wydaję kasy na ciuchy 2 razy w tyg., umiem i lubię gotować, mam swoje zainteresowania, łatwo nawiązuję kontakty i mam przyjaciół, ale w życiu nie przyszło mi do głowy uważać się za ideała...

Gość moja dziewczyna
dobra widze ze siedzenie tutaj nie ma sensu bo itak nie rozumiecie.

a co mamy rozumieć, mówisz nam że jest ideałem i czego od nas w związku z tym chcesz - aprobaty? Myślę, ze Tobie coś w tym związku nie gra, dlatego tutaj piszesz.

Gość sdgsdg
Chce sie upodobnic do dodzi:D 100000%