Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zszokowana na max

Jedni zdradzają na lewno i prawo i NIC a ja..........

Polecane posty

ja nigdy nie zdradzilam i nawet nie mailam takiego zamiaru ale jakos tak wyszlo ze z nudów weszłam sobie na sympatie bo akurat mialam jeden dzien mozliwosci korzystania bez placenia abonamentu.Zagadalam do jakiegos faceta pozniej zaczelismy sobie pisac maile, fajnie sie pisalo i po 4 mailu dowiaduje sie ze on pracuje z dobrym kolegą mojego faceta:( Tzn nie wiem czy kolega mojego faceta sie dowiedzial ale jak uslyszlam w jakiej firmie pracuje to mi szczeka opadła. Teraz jestem przerazona no bo nic nie zrobilam ale jednak jesli moj facet sie dowie to moze pomyslec zupelnie inaczej:( inni zdradzaja na lewo i prawo i nikt sie nie dowie a ja chcialam sobie tylko kogos poznac nowego to odrazu wtopa:-o

ja sie dowie moj facet o tym to pewnie ze mna zerwie:-o jestem zalamana:-o

Gość to sie bzyknij z nudow
i git

Gość no to nieezla wtopa
hehehe ale sie wkopałaś:D no coz masz nauczke na rpzyszlosc:D

mogłam sie z nim przespac to przynajmniej bym wiedziała za co zgarne opierdziel a tak lipa

z tym przespaniem sie to nie ja a jakis podszyw. Wiem dobrze ze pewnie i tak bym sie z nim nigdy nie spotkała.Szukalam kogoś z kim można sobie pogadać, popisać. Tak jak pisze nigdy nikogo nie zdradzilam i wiem ze bym nie byla zdolna do tego.No ale moj facet moze i pewnie odbierze to inaczej gdy sie o tym dowie:-o

Gość ale wez nie panikuj
moze sie nie dowiedzial nie panikuj

Gość ale wez nie panikuj
tez jestem w zwiazku i czasami sobie zerkam na sympatie wiec cie rozumiem

Gość maj got :/
ale chyba przez 4 meile nie zdazylas mu powiedziec swojego imienia nazwiska oraz adresu. jesli nie zdazylas nie masz sie czym martwic, nie bedzie wiadomo, ze to Ty, a jak zdazylas to gratuluje inteligencji

no wiesz na sympatii zamiescilam wtedy swoje zdjecie a wlasciwie uruchomilam na ten jeden dzien moje zawieszone konto ktore dawno dawno temu mialam aktywne gdy nie bylam z nikim w zwiazku

takze jesli mnie pokazał koledze z pracy no to po ptokach:-o a najgorsze ze on w czasie pracy korzystal z tego portalu:-o firma jest dosc duza i pracuje duzo osob wiec zawsze jakies szanse są:-o

to musisz nodlic sie, zeby sie nie wydalo. wcale to nie jest takie oczyswiste. musisz tylko uciac kontakt z tym chlopakiem. na sympatii. a jak zdjecie jest stare moze sie zmienilas i ten chlopak nawet Cie nie pozna

juz ucielam z nim kontakt ale mam strasznego cykora ze mogl w miedzy czasie moje zdjecie pokazac(jak to faceci lubia sie pochwalic kumplom ). Zdjecie ma 2 lata a wiec nie ma mozliwosci zeby mnie nie poznal:-o No ale naprawde co za pech, jestem w szoku:-(

Gość o kuuu jak mi sie nie chce
a nei prosciej od razu powiedziec facetowi? lepiej zeby dowiedzial sie od Ciebie niz od kumpla, nawet w formie zartu.

musisz sie modlic* he

a dlugo jestes ze swoim facetem?

2 lata

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
jak nie pisalas nic glupiego to nie bedzie mial zalu ....

mam mu to powiedziec w formie zartu??? az takiego poczucia humoru to on nie ma:)

wwwwwwwww ja nie pisalam nic glupiego.Poprostu pisalismy o sobie co robimy, co lubimy itd itp.Ja mu odrazu napisalam ze nie szukam milosci a raczej nowych znajomosci.No ale co z tego.Fakt jest faktem nie powinnambyla tam wchodzic:-o

Gość o kuuu jak mi sie nie chce
czesc Kochanie. Poznalalm chyba kumpla Macka/Kamila/Bartka ostatnio. Nie obgadywaliscie mnie juz czasem? :P albo wersja druga: mialam chwile czasu i chcialam usunac konto na sympatii a zamaiast tego poznalam kumpla Macka/Bartka/Kuby. Znasz go moze? nie wiem jak wasi faceci, ale moj maz nie mialby skojarzen ze zdrada :P zakladajac ze to byly rozmowy o dupie maryni i pogodzie a nie podszyte flirtem :P

ooo kuuuu ale moj facet nic nie wie ze kiedykolwiek korzystalam z poratlu sympatii. Poza tym wiem ze bylby wsciekly gdybym mu cos takiego powiedzila. Tak jak pisze pisalismy takie pierdoly i wiem ze nawet gdyby zaproponowal mi spotkanie to bym sie cykała z nim spotać i pewnie do niczego by nie doszło. Kurwa mac zawsze strasznie lojakna i uczciwa i tu taka wtopa:-O

Gość hrrrr
usun konto na sympatii jednoczesnie te zdjecie sie usunie. bez zdjecia nikt ci nic nie udowodni

hrrrrr ja nie mam zamiaru sie wyierac jesli moj facet sie dowie.Nie umiem klamac wiec to odpada. A konto jak pisalam mialam tylko aktywne jeden dzien kiedy bylo darmowe.

Gość hrrrr
to moze pokaz mu ten temat. przeczyta na tym forum ze hccialas tylko z ciekawosci z kims porozmawiac:) przeciez powinien ci ufac

Gość cfyfytfgt
przeciez nic nie zrobilas wiec co sie tak bouisz

Ale jak z nim nie gadałaś w celu sexu, tylko jak z kolegą, to nie ma czym się martwić, nawet jeśli go spotkasz w firmie męża, to możesz się normalnie przywitać i powiedzieć mężowi o co chodzi :) A jeśli się boisz konsekwencji, to najlepszą obroną jest atak :D Powiedz wieczrkiem mężowi (śmiejąc się) jaki to zbieg okoliczności się zdarzył, że gadałaś sobie (na forum, czy na czacie) z jakimś kolesiem i się okazało że to z jego firmy :D Jak mu sama o tym powiesz to prawdopodobnie nie wyciągnie poważniejszych podejrzeń :)

Gość hihuhjhr
napisz mu, że go okłamałaś bo się wstydziłaś i posłałaś fotkę koleżanki zamiast swoją bo jesteś trochę brzydka i bałaś się, że nie będzie z Tobą rozmawiał poślij mu fotkę jakiejś brzyduli, że niby tak naprawdę wyglądasz i sprawa zakonczona :D