Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowy dzień

sesja :)

Polecane posty

Gość lipcowy dzień

jakie macie pomysły na sesje zdjęciową po śłubie?Tylko na sali,kościele,w jakimś ładnym parku,nad jeziorem lub w jeziorze?Macie jakieś orginalne pomysły?

Gość lipcowy dzień
oj....żadna z was sesji nie miała lub nie planuje??

Gość ojka bojka
z racji tego że jestem rehabilitantką zrobiliśmy sesjęu mnie w pracy były elektrody,lampy solux itp.sprzęty :) fajnie było

Gość dobra rada......
Najlepiej w kibelku lub na stacji kolejowej, tory podziemne przejścia itp. Takie nowoczesne zdjęcia lansowane przez najlepszych fotografów za min 4 tys zł.

ojka bojka - plus za oryginalność :) takie zdjęcia parkowe, jeziorkowe, pkp... wszyscy mają to samo, a Wy macie coś Swojego :) my też poszukujemy pomysłu, takiego naszego :) choć mi, szczerze, wystarczyły by zdjęcia reportażowe :)

Gość oj nie nie napewno nie
moje foty: zwiazuje rece panu młodemu ponczocha, on siedzi na krzesle przodem do mnie a ja stoje twarza do niego z opuszczonym gorsetem-fotograf oczywscie stoi za mna;), on oparty o sciane bez koszulu a ja z podniesiona sukienka i odkryta ponczoszka tule sie do niego....... takie bede miała foty a nie słodkie minki w parku:))))

Gość Agata Legionowo
oj nie nie napewno nie----- nie rozumiem o czym piszesz bo chyba o filmie a nie o zdjęciach. ...fotograf z tyłu.... to po licho chcesz mieć robione zdjęcia jeśli nie widać twarzy. Zdjęcia ślubne obojętnie jakie maja być pamiątka osób a nie sylwetek i to jeszcze robionych od tyłu. Jak czytam lub słyszę takie teksty to szlak mnie trafia bo to silenie się na oryginalność i zaszpanowanie a nie na zrobienie zdjęć które będą pamiątką. Czy do ślubu też tak podchodzisz jak do tych wspaniałych zdjęć. Ja będę miała zdjęcia w parku i nad wodą. Twarze będą ładnie widziane i szukaliśmy takiego fotografa który te nasze buzie i nasz wygląd ładnie pokaże. Czytając takie wypowiedzi o oryginalnych zdjęciach i oglądając mnóstwo zdjęć myślę że to moje zdjęcia będą oryginalne bo będzie ładnie widać nasze twarze i postacie.

Gość lufkkka
my mieliśmy sesję na kuligu było bardzo fajnie i zdjecia pieknie wyszły oszronione dzrzewa w lesie

Gość Wrześniowa...2009
lufkkka- najważniejsze te oszronione dojrzewa w lesie reszta to już taka mało ważna... Musiałaś mieć super utalentowanego fotografa z pierwszej trzydziestki najlepszych polskich fotografów że tak potrafił te drzewa, szron pokazać że zostałaś tymi fotkami zauroczona. Ja miałam gorszego fotografa pewnie jednego ze słabszych bo jak znajomi i rodzina oglądają nasze zdjęcia to tylko widzą nas na zdjęciach.

Agata z Legionowa a ty wiesz na czym polego wypowiadanie sie na forum???

Gość Łoł....
hihi Agata strzał w dziesiatkę. Chyba komuś dopiekłaś i jestem pewna że wiesz na czym polega pisanie na forum. Najgorzej jeśli się chce zabłysnąć nietypowymi zrobionymi bezsensownie zdjęciami. Wszyscy oglądający będą gratulowali ładnych artystycznych zdjęć aby potem się z nich z innymi śmiać. Takie jest życie i nie chyba wszyscy to życie rozumieją.

wiecie co kiedyś wypowiadałam sie swobodnie na tym forum pod czarnym nickiem. Ale odkąd na tym forum pojawiło sie stado zdesperowanych panienek młodych bo do Panien to im jeszcze ze sto kilometrów przestałam tu zagląać... No i wczoraj wyraziłam swoje zdanie i co.....??? kupa idoitek zaczeła na mnie bluzgać bo mam inne zdanie co one.....dziewczyny to jest FORUM, czyli każdy wyrażą swoje zdanie i to co myśli!!! No ale jak koś napisał na ogólnym gimnazjaliści znudzili sie nasza klasa i teraz lansuja sie na kafeterii ...zal Zycze powodzenia wszystkim PANNOM młodym ( nie mylić z desperatkami)...

Gość Dygresja na temat
Dołączam się do dyskusji, bo też uważam, że fotografia pamiątkowa a taką jest fotografia ślubna idzie w jakimś dziwnym kierunku. Mam kilku znajomych fotografów, którzy zajmują się fotografią reklamową, ale czasami chałturzą na ślubach, bo to według nich szybka kasa. Tak samo jak ja uważają, że zdjęcia ślubne idą w jakimś dziwnym kierunku niemającym nic wspólnego z fotografia pamiątkową. Narzekają też na coraz mniejszą ilością zleceń i za przyczynę takiego stanu obwiniają samych fotografów, którzy chcąc wybić się z tłumu tworzą nierealną udziwnioną fotografię ślubną. Dwa tygodnie siedzę w internecie i przeglądam zdjęcia fotografów. To, co widzę napawa mnie zgrozą, bo te zdjęcia nie maja nic wspólnego ze zdjęciami pamiątkowymi a ich artyzm jest mocno naciągany. Zresztą jest bardzo mało wiarygodnych stron.

Gość Daglezja Wawka
Zgadzam się z Dygresją. Aktualne foty ślubne są do du.... Ja zamiast wynajmować fotografa który zrobi mi zdjęcia od tyłu czy gdzieś tam że ledwo mnie widać poprosiłam wujka o zrobienie zdjęć. Wujek ma dobra lustrzankę i jak napstryka spora ilość tych zdjęć to zawsze coś się wybierze. Płacić za fotografa który zrobi m zdjęcia na których mnie nie będzie lub będą jakieś mało realne. Brrrrrrrry to tą kasę wolę przeznaczyć na fajny wyjazd.

Gość Dobre...............
Dobre..Zgadzam się że fotografowie tworzą kicz i każą sobie za ten kicz słono płacić. Na stronach fotografów po kilka najładniejszych zdjęć z których trudno wywnioskować jakość proponowanych zdjęć.