Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiejah

Podszywacze

Polecane posty

Gość Kobiejah

to puste nudziary, które nie mają nic mądrego do powiedzenia. podniecają się cudzymi problemami i robią sobie żarty(często chamskie, wredne, wulgarne, agresywne, obleśne, ohydne i obrzydliwe) z innych ludzi. fakt, że podszywają się po inne osoby świadczy o głębokich kompleksach - pragnieniu bycia kimś innym, albo wprowadzeniu innych forumowiczów w błąd. nie ma to jak kopać leżącego, prawda? czasem ktoś się żali, że ma problem w życiu, a podszyw dopisuje pod tym samym nickiem "tata mnie gwałci" :o to jest po prostu skrajne chamstwo.. - większość forumowiczów wyłapuje te podszywy, jednak dla autorów topików mogą być bolesne i upokarzające. Osoby, które potrzebują drwić z innych, dokopywać im, obrażać i wyśmiewać powinny z tym problemem zgłosić się do odpowiedniego specjalisty... czasem takie "żarty" są nie na miejscu.. pomijam już fakt, że łamiecie regulamin Kafeterii..

Gość Szarykot_22
Wyjebać na zbity pysk ! Nie mam litości dla tych skurwysynów, co piszą przy poważnych sprawach swoje denne teksty!!!!!!!

Gość eleksix z kapeluszem s difdcf
ty choleryku obrzydły! bierz sie za swoje brudy bo ujawnię je wszsytkim , babolała prawda!? Znam cie i wiem kiedy wpadasz w furię hahhahah

Gość Kobiejah
Napisałem to wszystko z zazdrości po przeczytaniu podszywów offermy. Ja zawsze ograniczam się do niezauważonego "jem kupę" .:(

Gość Kobiejah
Chciałbym kiedyś tworzyć ambitne podszywy, ale niestety mała pojemność i słabe pofałdowanie mojego mózgu nie pozwalają na to :(

Gość Kobiejah
to samo tyczy się zazdrosnych osób, które obrażają tych, którzy są szczęśliwi.. - zazdrość też można leczyć terapią. czasem zamiast wypowiedzieć się w konkretny sposób, wolą ubliżać tym, którzy na takie słowa wcale nie zasłużyli.. i co z tego, że w internecie jesteśmy anonimowi? być może osoba, którą określasz w sieci jakimś przekleństwem to Twoja przyszła teściowa.. albo siostra przyszłego męża itp.

Gość Kobiejah
te podszywy wcale nie są śmieszne - są żenujące. nie zniżyłabym się do takiego czynu, nawet gdyby ktoś chcial mi zapłącic 1000zł.. a wy robicie to za darmo ...

Gość lucyferrcfghjuik
cholera wiem ,albo twoje setne przygodne dziecko któż to wie

Gość Kobiejah
Sram na was i to solidnie bo mam rozwolnienie.

Gość Kobiejah
teksty pisane przez podszywy są wybitnie mądre i inteligentne.. niosą ze sobą mądre przesłania i morały, z których czerpać mogą przyszłe pokolenia.

Gość Kobiejah
Jesteście wszyscy małymi spierdolinkami

Gość Szarykot_22
Ale po co się tak wygłupiać ? To przecież poziom gimnazjalny, a jak piszą to ludzie dorośli ?

Gość Kobiejah
chyba poziom podstawowy... rodzice powinni ograniczać im dostęp do internetu... i kontrolować na bieżąco ich wypociny na różnych stronach.