Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikaDomiNika

Na pierwszej randce takie coś?

Polecane posty

Gość NikaDomiNika

Czy normalny jest facet,który na pierwszej randce wygłasza swoje poglądy na temat lezb i pedałów.On jest za tym i nie wiem co myśleć.Jakoś nie wierze,że nie miał stosunków z facetami ,jak jest aż tak na to otwarty.A dla mnie jest to obleśne.

Gość Trójkącikkkk
może ta otwartość nie jest taka zła;) przynajmniej jest szczery,a co wolalabys żeby ci to oznajmil na 30 randce czy po slubie:D??

Gość NikaDomiNika
Ok.Trochę w tym racji jest bardziej mnie zastanawia jaki miał w tym cel.I tak od początku wydawał mi sie facetem,który chce mnie zaliczyć ale te fantazje to już szczyt. Jeszcze zarzucił mi ,że skoro nie próbowałam,to w ogóle nie powinnam się wypowiadać!

Gość Trójkącikkk
a ja nie widze w tym nic złego:P o ile widok dwóch facetów nie bardzo ,to takie ich podejście mi nie przeszkadza:)

Gość NikaDomiNika
Ale dajcie spokój.Przecież to jest nie do pomyślenia.Fujjjj

Gość Trójkącikkkk
nie wiem ale dla mnie to jesteś troche ograniczona to już nie te czasy chyba facet ma prawo mieć takie upodobania,a ty nie musisz sie z nim umawiac!proste

Gość NikaDomiNika
Wiedziałam,że raczej mnie tu nikt nie zrozumie. Róbcie co chcecie,istna patologia sie szerzy.

Gość Trójkącikkk
ty tylko udajesz głupią i naiwną,czy na prawdę taka jesteś?ile ty masz lat dziecko??

Gość trzeba było mu loda zrobić
to byś miała o czym pisać ,a nie takie bzdety tu wygłaszasz puknij się w łeb głupia kurwo

Gość NikaDomiNika
Nie jestem żadną gówniarą!!Mam 22 lata!!Jesteście wszyscy popaprani!!

Gość lejjjjjjdisssss
oooooo co za żal...biedna:D a skad jesteś,bo juz ten temat gdzieś słyszałam

Gość TakaMałaMi
Nie najeżdzajcie na nią.Dla mnie też jest dziwne takie coś na 1-szej randce.Chciał cię przelecieć i tyle

Gość trzeba było pociągnąć
głupia piczo ,a nie żale wylewasz

Gość Trójkącikkk
paranoja:D

Gość jesteście popierdoleniiii
głupia niunia dała się nabrać na gadkę i teraz ma dylematy moralne:D

Gość de'lahoya posampas
mając tak liberalne poglądy nie umawiałbym się z dziewczyną, bo to zawsze obciach jest , jakby nie pojmować tego świata, to homoinni są nienormalni, pewnie że dla faceta lesbijki to fajny widok....ale tylko widok, bo jakby do twojej kobitki podeszła koleżanka i na przykład

Gość franca taka że hoho
ja uważam,te poglądy za najbardziej życiowe i nie rozumiem dlaczego takie halo,wiadomo,że dla faceta widok dwóch lasek jest bezcenny :P

Deko to dziwne ze takie tematy na 1 randce rusza.chyba ze same wyszły.jak nie to pewnie liczy na dobra zabawę z toba i kims jeszcze

Gość kujan
Ja od siebie powiem tylko tyle jezeli wasza rozmowa zeszla na ten temat to wszystko ok ale jak rozmawialiscie np. o was a on nagle wyskakuje z takimi zwiazkami to po prostu chcial zebys zaprosila jeszcze kolezanke :D Ale nie zgadzam sie ze dla kazdego faceta widok 2dziewczyn np. calujacych się jest mily. Sprawa jest prosta jak caluja sie dwie ladne dziewczyny a co w przypadku jak jedna z tych dziewczyn wyglada ubiera sie jak chlopak fryzure na chlopaka. Niby 2 dziewczyny a widok juz nie taki przyjemny. Dla wiekszosci facetow takze i dla mnie sprawa powinna wygladac tak owszem dwie dziewczyny ale musza byc ladne i zapraszac nas facetow do siebie ;) wtedy to by nam pasowalo co ?:D Bo przyznam sie ze mi to by bardzo odpowiadalo:)