Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryta890

wywoływanie miesiączki

Polecane posty

Gość ryta890

Moje drogie Panie czy któraś z Was przechodziła przez to? Jak to wygląda i czy rzeczywiście jest skuteczne? Po ilu dniach od "lekarstw" pojawia się okres? Wykluczyłam "inne możliwości" zatrzymania a okresu nadal brak.

Gość viii
ja bralam orgamentil. przez 15 dni 2x1. od grudnia nia mialam normalnego okresu tylko plamienia. okres dostalam 3 dni po odstawieniu lekow. Pierwszy dzien delikatne plamienie, za to drugiego dnia lalo sie ze mna jak z kranu :( i brzuch strasznie mnie bolal... nigdy wczesniej tak nie mialam...

Gość ryta890
U mnie to dość skomplikowana sprawa. Może za bardzo chaotycznie ją na wstępie przedstawiłam po 5 latach usunęłam wkładkę Mirena . 5 lat bez okresu i plamień fajna sprawa tylko teraz szlag mnie trafia. Bo myślę o następnej właściwie to przez mojego lekarza, który radził poczekać po usunięciu 2 miesiące mija 7 tygodni a tu nic. Co prawda zaoferował mi tabsy anty, ale ja bohaterka postanowiłam dać odpocząć organizmowi. Dość mam abstynencji seksualnej, jaką sobie zafundowałam. Organizm mój zwariował hormonalnie. I coraz poważniej myślę o tych lekach na wywołanie, choć to cholera znowu hormony, z których chciałam się oczyścić.