Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnhyujukigdares

czy jestem normalna ??

Polecane posty

Gość mnhyujukigdares

Jakiś czas temu dostałam od faceta na nk wiadosmosc, ze jest zainteresowany mną, z tym ze konto moje bylo fikcyjne i zdjecia tez nie moje :( na poczarku w ogole nie byłam nim zainteresowana, ale po jakims czasie zaczełam z nim pisac. Nie przyznałam sie ze to nie moje fotki...umówiliśmy się ale przeciez nie mogłam sie z nim spotkac bo wygladałam inaczej niz ta laska na zdjeciu....wystawiłam go...wybaczył i znow nalegal na spotkanie, wyszlo tak ze sam niezapowiedzianie przyjechal do mojego miasta ale wiadomo nie moglam sie z nim spotkac...wciaz wymyslałam co róż to nowe historyjki. Ale znow dał mi szanse...przez przypadek poznał tez na necie moja kolezanke, tzn tak jakby przeze mnie i zaczeli pisac ze soba...doszło miedzy niemi do spotkania....a ja z tego wszystkiego wciaz zadreczam go smsami...dodam ze wszystko sie wydało...koleznki nienawidze za to ze mi go zabrała....a on mnie nienawidzi....co mam o tym myslec ? dodam ze do tego czasu sie nie spotkalismy, a ja wciaz napieprzam smsy do niego...

Gość ojojojojoj
dziewczyno, to zachowanie jest nienormalne!!! Daj spokoj im i sobie tez.

Gość mnhyujukigdares
ale nie potrafie :( wciaż do niego pisze...do niej również. zmienił nr kilka razy ale i tak zawsze go zdobyłam.. nie moge sie powstrzymac. mysle o nim, napisał mi wiele przykrych słów.

Gość Karolinap88
To nie jest normalne acz bardzo w stylu kobiet :) masz nauczkę, daj im spokój no bo niby czego oczekujesz?

Gość mnhyujukigdares
sama juz nie wiem :( moze powinnam udac sie do psychologa :( nie moge patrzec na ta kolezanke, nie wiem ile razy sie spotkali, w kazdym badz razie na pewno raz...a mnie zzera zazdrosc, jestem wsciekla nie wiem czy na siebie czy na kogo :( ostatnio widziałam ja z innym facetem ale on mi pisze ze nadal utrzymuja ze soba kontakt, ze ja bardzo lubi a ja jestem suka

Gość mnhyujukigdares
w tym czasie kiedy on spotkał sie z nia ja poznałam innego faceta, ale i tak nie mogłam sie opanowac zeby nie pisac do niego. kilka tyg temu zdobył nr mojego faceta i wysłał mu wszystkie smsy ode mnie...dodam ze facet mnie olał

Gość ojojojojoj
a chcesz by wszyscy mieli Cie za wariatke? Wyjmij karte z telefonu i zajmij sie lepiej np.pomoca w domu , cokolwiek -pranie, sprzatanie, trzepanie dywanow. Spacery, kolezanki. Zajmij sie czyms bo to jest tragedia ,to twoje zachowanie. Szczerze Ci radze, opamietaj sie:-D

Gość schron
mieczem wojojesz od miecza zginejsz jak to powiedzial Sofronof :)

Gość mnhyujukigdares
próbowałam juz, zmieniłam nr a jego wywaliłam z pamieci tel a i tak znow to robie :( teraz mi nie odpisuje. napisał ze wyjezdza na pol roku i moge teraz sobie pisac :( bardzo cierpie

Gość tak jesteś nienormalna
Jak koleś zgłosi na policję, że go napastujesz, to może się ograniesz :O

Gość Karolinap88
To ociera się o chorobę, przecież to nie Twój wieloletni partner po którym naprawdę możesz rozpaczać. Nawet go nie widziałaś.

Gość mnhyujukigdares
juz mnie tym straszył ale nie zrobił tego. a ona mu pomaga we wszystkim, tez sie przyczynila do tego ze facet mnie zostawił

Gość mnhyujukigdares
no wiem :( ale nie moge sie powstrzymać. wciaz tylko czuje zlosc ze tak wyszlo

Gość mnhyujukigdares
i co mam wybaczyc im to ze tak mnie w ch** zrobili ?? nie potrafie

Gość mnhyujukigdares
widuje kolezanke bardzo czesto i nie moge na nia patrzeć po prostu!! nienawidze jej tak samo jak jego:( tym bardziej, ze to ładna i fajna dziewczyna, wielu facetom sie podoba:(

Gość a może może
"i co mam wybaczyc im to ze tak mnie w ch** zrobili ??" A kto zamieścił cudze fotki??? Haloooo!

Gość rrrtryr
naprawdę jesteś taka brzydka i dlatego nei mogłaś pokazać swojego zdjęcia??Przeciez mogłaś mu napisac ze to konto fikcyjne:O

Gość rrrtryr
soory ale nie masz co im wybaczac bo to ty zachowałas sie jak wariatka.koles chciał sie spotkac a ty najpierw kłamałas potem znowu kłamas robiłas z niego debila..Co miał wzdychac do laski której na oczy nie widział i nawet nie wiedział jak ona wygląda:O

Gość mnhyujukigdares
tak ale wysłał mi chyba ze sto smsów w ktorych mi ubliżał :( a ona ? była moja kolezanka i spotkała sie z nim !! potem była i nadal jest po jego stronie !! nie odpowie mi nawet czesc na ulicy :( a przeciez gdyby nie ja to by nigdy go nie poznała

Gość mnhyujukigdares
:( macie racje :(

Gość prank call
jak juz dowalilas z tymi zdjeciami to chociaz trzeba bylo sie spotkac . teraz jak napisala reszta lecz. chyba Tobie dosc zalezalo na nim a ty zrobilas cos odwrotnego lecz sie poraz drugi.

Gość no ale po co tak robilas
malo, ze sama sobie zamknelas szanse poznania go, to jeszcze zrobilas dobrze kolezance :o Co Ty darmowa swatka jestes czy co?

Gość asadada
cchiłąbym zobaczyc jak wygladasz ty i twoja kolezanka i ci pomoc

Gość asadada
musisz pozbyc sie kompleksów i zaczac życ normalnie.Bo tu jest problem sama zabrałas sobie szansę!napisz do mnie solenoglypha@Wp.pl

Gość mnhyujukigdares
chyba nie sadzisz ze wysle Ci zdjecie swoje... kolezanka jest bardzo ładna, na pewno ładniejsza ode mnie :( ma powodzenie, jest towarzyska... opowiadałam jej o tym chlopaku ale nie mowiłam ze nadal go okłamuje z tymi zdjeciami

Gość dobra duszyczka Ci powie
sama zrobiłaś z siebie idiotkę a masz pretensje do nich ? sama jestes sobie winna dziewczynko.