Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawaca kobiecego ciala

Istna przepasc....jestem zalamany jak patrze na was panie!

Polecane posty

Gość assza
znawco, chce nadmienic,ze jasna cera jest jak najbardziej zdrowa w naszym klimacie. Wenezuelki to na ogól latynowski, wiec maja z natury ciemniejsza cerę. Bardziej zólte zęby świadcza o grubszym szkliwiu ( które u białej rasy jest własnie zółte - a im grubsze szkliwo, tym lepiej chronione, wiec zdrowsze śa zęby, rasa czarna ma szkliwo białe.

Gość dddfdfdf
to kobiety maja sobie wymieniac zeby bo sa zolte? placic po 100 tysiecy na dentyste zeby wybielic czy zakladac koronki czy inne cuda niewidy? chyba masz nasrane we lbie. kolor zolty szkoliwa jest normą, a jak ktos ma bilae to albo naturalne ale to rzadkosc, albo po prostu wybiela, co niestety jest i tak bardzo szkodliwe dla szkliwa. bo nie wierze ze taka chemia czy wybielanie lampą nie zaszkodzi zebom. a co do tych zdjec, to pomysl sobie, ze KAZDA kobieta wyglada bez makijazu, tak jak te przecietne polki. nawet te piekne miss to maszkarony bez tony makijazu.

Gość ja wam powiem
u nas to pewnie wina zimy :D faktycznie sporo jest kobiet bladych itd, chodzi o to że przeciętna polka na ulicy nie ma klasy ani elegancji, sama jestem kobietą nie myślcie sobie że facetem :P mam wrażenie że teraz w polsce jest moda na "nie pomaluję się, nałożę na siebie byle co, i co się stanie?" nic się nie stanie hehe druga część kobiet to takie które lansują się w ciuchach z house reserved i crop town, taka jest prawda, albo super plastik, albo takie co olewają wygląd, ja ogólnie też czasem wychodzę z domu bez makijażu nie mam ciśnienia że zawsze muszę być pomalowana i właśnie zaczęłam zauważać że powinnam to zmienić jak najszybciej :P nie mówię tu o strojeniu się przy wyjściu do sklepu po zakupy, czy coś w tym stylu, ale lepiej wyglądać normalnie w makijażu niż bez, bo to oznaka hmmm jakby to nazwać: bycia takim flejtuchem który nie przywiązuje wagi do niczego takie mam wrażenie :)

Gość dddfdfdf
a ja wole wlasnie niepomalowane niz takie co maja tone tapety na ryju, az wszystko splywa. jak kobieta jest piekna to nie musi sie malwoac

Gość ja wam powiem
nie chodziło mi o tonę aż spływa :D

Gość dddfdfdf
jak ktos czysty, zadbany ale nie ma makijazu to fjeltuch? idź sie lecz dziecko. od tego majkapu szybciej sie zestarzejesz