Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurżona na maksia

przeszłość faceta

Polecane posty

Gość wkurżona na maksia

nie mogę przeboleć tego, że mój facet w wieku 22 lat chodził z 17latką (tak, seks tez był), a potem w wieku 25 lat uprawiał seks z 16 latką Niedobrze mi się robi na myśl o tym Czasem w złości w myślach nazywam go pedofilem

Gość wkurżona na maksia
nie, nie czuję się stara Nie o to chodzi w tej bajce ;p Obawy mam co do jego preferencji, czy z takim facetem mozna mieć dziecko córkę? a co jak mu sie spodoba 16letnia córka ?? niesmak tez odczuwam, ze dorosly facet rżnął małolatę

Gość wyglada jak staromodna torba
Dziewczyno uspokuj sie a najlepeij szybko nie z nim rozstan skoromasz takie mysli! a teraz międzywami jest roznica wieku? przeciez to natualne i baaaardzo popularne ze facet jest z mlodszą od siebie dziewczyna, w jesli i on byl gówniażem to i dzieczyna musiala bys - pomysl sobie ze dojzalosc obojga wowczas byla taka sama!

Dziewczyno uspokuj sie a najlepeij szybko nie z nim rozstan skoromasz takie mysli! a teraz międzywami jest roznica wieku? przeciez to natualne i baaaardzo popularne ze facet jest z mlodszą od siebie dziewczyna, w jesli i on byl gówniażem to i dzieczyna musiala bys - pomysl sobie ze dojzalosc obojga wowczas byla taka sama!

Gość wkurżona na maksia
między nami jest 2 lata roznicy Ale 25 latek z 16tka ?? no dla mnie to nie jest normalne :/ Nie chce odchodzic z powodu przeszlosci, to bylo kiedyś Ale jednak ............. czasem przy gorszym samopoczuciu mam wątpliwości Z tą córką to przegielam - czasem mam sklonnosc do przesady - przepraszam

teraz miedzy dziewczynami robi sie naprawde masakryczna roznica nie tylko w dojzalosci fizycznej ale i psychicznej, proszę Cię, ja w wieku 16 lat bylam brana za dziweczyne w wieku okolo 22, moze wygladala bardzo dojzale i tyle, a Ty wcześniej spalas z innym facetem czy ten jest Twoim pierwszym?

Gość wkurżona na maksia
moim pierwszym nie wiem czy można tłumaczyć, że wyglądała starzej Przecież mógł się dowiedziec, jeśli tylko by chciał :)

po takim lansowaniu Romusia Polańskiego, ma byc inaczej, a za co galerianki mają się ubierać w modne ciuchy, i szpanować przed koleżankami wypasionymi telefona , dla przykładu. Tak ma byc i d upa jeża.

wiec nie jest wg mnie dla Ciebieprobleme z kim spal, ale że spal - seks oczywiscie. Wg mnie znalazlas sobie problem zastepczy. Moj maz tez jest moim pierwszym a przede mna mial ich kilka, albo i nawet sporo wie spokojnie, z czase msei sie do tego przyzwyczaisz ;)

Gość wkurżona na maksia
może masz rację Ale inne jego kobiety nie stanowią dla mnie problemu Tylko te młodziutkie jakoś tak Chociaz moze masz racje i sam fakt ze spal mnie denerwuje Nie wiem sama Z drugiej strony po co mi niedoswiadczony chlopaczek :D hehe lepszy facet ktory wie co robic :D

Gość maczo men
Miałem młodszą!

a mój chodził na dziwki i też tego nie mogę przeboleć

Gość ytytutytyuytuytutyutty
Zazdrość, zazdrość... Młode świeże ciałka... zazdrość :)

Gość wiśnia729
patologiczny on jest!