agataxii 0 Napisano Marzec 14, 2010 Cześć, mam pytanko i mam nadzieje, że uda mi się tu uzyskać odpowiedź :) Noszenie przez tydzień plasterka w jednym miejscu strasznie podrażnia i odparza mi skórę. Dużo czasu mija zanim skóra odzyska swój poprzedni wygląd. Czy w czasie danego tygodnia przeklejenie plastra z jednego miejsca w inne może zmniejszyć jego skuteczność? A. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćasd Napisano Wrzesień 21, 2014 Odpowie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2014 skutecznosci moze nie obnizy ale ten sam ponownie naklejony nie bedzie sie dobrze trzymał,a nawet w ogóle. Musisz znalezc najlepsze miejsce zeby tak cie nie podraznial.Dla mnie najlepszy był posladek,tak dosc wysoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Najlepsze miejsce to przedramie. jest widoczny ale dobrze się trzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach